Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: «Θα μας πει τώρα τι είναι το diversity;»

Τον Λάκη Γαβαλά πέτυχε το βράδυ της Παρασκευής σε κοσμικό event η κάμερα της εκπομπής «OPEN Weekend» με τον σχεδιαστή να κάνει για άλλη μια φορά δηλώσεις για τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Ο Λάκης Γαβαλάς ερωτήθηκε ξανά για το μοντέλο με το μονόφρυδο και απάντησε:

«Αυτή η κοπέλα, αν θέλει να είναι τόσο προχωρημένη όσο στα πρωινάδικα που τη βγάζουν, να πάει και να κρίνει γυναίκες 60 και 70 χρονών. Αυτό είναι crime. Να βγάζεις μια γυναίκα, που δεν μπορεί να περπατήσει με τα αρθριτικά της, το χιούμορ της είναι παλιακό αλλά μια χαρά για την ομήγυρή της κι εσύ να κάνεις αυτές ...

Δείτε επίσης

Dear Abby advises a woman whose boyfriend has been cheating on her, a woman who is tired of being mistaken for a lesbian when she isn’t, and a woman with in-law trouble.

nypost

Η Φαίδρα Μαρασλή έγινε 19 ετών και σπουδάζει Φιλοσοφία αλλά ταυτόχρονα ασχολείται και με τα καλλιτεχνικά.

thecaller

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα και ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος μαζί σε βίντεο κλιπ

newsbreak

After an airline passenger allegedly accosted a woman because she had her toddler in the plane’s first-class section, the anonymous mom took to Reddit to ask others if it was wrong of her to …

nypost

Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμήθηκε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη σε ένα απολαυστικό βίντεο που ανάρτησε στο Instagram.

thecaller

Εκκενώθηκε προληπτικά χθες το 25ο Νηπιαγωγείο Καλαμαριάς, καθώς λόγω κακής καύσης του πετρελαίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, πυκνοί καπνοί έβγαιναν από την καμινάδα του σχολείου.

thecaller

Καλεσμένος στην εκπομπή «Status» ήταν ο Βασίλειος Κωστέτσος.... Βασίλειος Κωστέτσος

zougla