Νίκος Χατζηνικολάου: Πόλεμος στο Twitter με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο

Newsroom eleftherostypos.gr Δημόσια κόντρα στο Twitter έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, με αφορμή τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή  Ενώπιος Ενωπίω.Ο stand up comedian ειρωνεύτηκε τον δημοσιογράφο, ενώ ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε και ο έντονος διάλογος συνεχίστηκε…Χ.Ζ. Κονσέρβα η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη. Νίκο μου πας για Πούλιτζερ.Ν.Χ. Είσαι θλιβερός συκοφάντης. Και με τον Τσίπρα ως πρωθυπουργό με τον ίδιο τρόπο γίνονταν οι συνεντεύξεις. Κρίμα! Λυπάμαι για την στήριξη που πάντοτε σου έδινα. Είσαι άφιλος και ανέντιμος.Χ.Ζ. Δεν είναι κονσέρβα δηλαδή; Όσο για το ανέντιμος, ...

Δείτε επίσης

Η ιδέα του Boeing 747 ξεκίνησε στη δεκαετία του 1960, όταν η Pan Am που μονοπωλούσε τους αιθέρες εκείνα τα χρόνια ζήτησε από την Boeing ένα αεροπλάνο 400 θέσεων.

mixanitouxronou

Μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης έδωσε ο Γιάννης Μπέζος, και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την επαγγελματική αλλά και προσωπική του ζωή.

real

Ο Μάκης Κατμετζόγλου, ο άνθρωπος που κατέδειξε η influencer Ιωάννα Τούνη για τη διαρροή προσωπικού της βίντεο πριν από τέσσερα χρόνια, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση.

real

A teenage pilot, Zara Rutherford, flew ever onward in a record-challenging global odyssey, she met little as strange or scary as when she tried to squeeze in between North Korean airspace and a massive cloud threatening to cut off passage for her ultralight plane.

bostonglobe

Η Δέσποινα Βανδή στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε 'My love'.

real

Ο Ηλίας Γκιώνης, ο ακτιβιστής που δημοσιοποίησε την καταγγελία... καταγγελίες Δημήτρης Φιντιρίκος Ηλίας Γκιώνης

zougla

Across the country, there are more than 50 similar tool-lending libraries in cities such as Washington, Baltimore, Seattle, Atlanta and Denver.

bostonglobe

Ιωάννα Τούνη: Πριν από λίγες ώρες και με αφορμή την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης μιας 24χρονης κοπέλας στην Θεσσαλονίκη

eleftherostypos