Ελένη Μενεγάκη για υπόθεση προπονητή: «Ας έχουμε τα αφτιά και τα μάτια μας ανοιχτά»

Η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της παρακολουθώντας το θέμα με τη σύλληψη του προπονητή του ταε κβο ντο που φέρεται πως βίαζε ανήλικα κορίτσια που προπονούσε θέλησε να πει δυο λόγια. «Ας έχουμε τα αφτιά μας και τα μάτια μας ορθάνοιχτα και να μην τα έχουμε μόνο – και το λέω πρώτα στον εαυτό μου- για εμάς. Δηλαδή, να μας ανησυχούν τα δικά μας παιδιά αλλά και του γείτονα. Άμα νιώσετε κάτι, δείτε κάτι, πρέπει να πάρετε με έναν τρόπο θέση. Όπως θα θέλατε και για το δικό σας παιδί, και για το δικό μου, και για το παιδί ...

Δείτε επίσης

Πρόσωπα της Πολιτικής, πρόσωπα της πρώτης γραμμής, από την Οικονομία και την Κοινωνία, πρόσωπα της επικαιρότητας διασταυρώνουν τα ξίφη και τα επιχειρήματά τους στην εκπομπή 'Πρόσωπο με πρόσωπο', με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

real

Σε μια σπάνια εξομολόγηση σχετικά με την προσωπική του ζωή ο Ryan Gosling μίλησε για την επιθυμία του να γίνει πατέρας μόλις γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του, Eva Mendes.

real

Με πρωτοσέλιδο τίτλο 'Στους δρόμους της φωτιάς' και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον Τσίπρα που στοχεύει στην ανατροπή των συσχετισμών και στην αποτροπή της παντοδυναμίας, αλλά και για τον Ανδρουλάκη που απευθύνει κάλεσμα σε κάθε προοδευτικό πολίτη 'για να έχει πραγματικό αντίπαλο η Ν.Δ., κυκλοφορεί το 'ΠΟΝΤΙΚΙ' το πρωί της Πέμπτης.

real

Αντίο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ μετά από 15 χρόνια είπε σήμερα η Εύα Αντωνοπούλου.

real

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1559297602250-0-923672'); }); goo

real

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1559297602250-0-923673'); }); goo

real

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1559297602250-0-923670'); }); goo

real