Ανακαλύψαμε τα «φιλέτα» του λεκανοπεδίου: Σε ποιες περιοχές ένα τετραγωνικό κοστίζει πάνω από €3.000

Ούτε μια, ούτε δύο, ούτε πέντε ούτε δέκα. Στις 80 έχουν φτάσει πλέον οι ζώνες στο λεκανοπέδιο της Αττικής όπου για να αγοράσεις ένα τετραγωνικό μέτρο διαμερίσματος χρειάζεσαι περισσότερα από 3000 ευρώ. Ο κατάλογος έγινε πολύ πιο μακρύς μετά την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών. Από 1/1/2022, θα υπάρχουν περιοχές στον σχετικό κατάλογο για τις οποίες μέχρι τώρα δεν θα πήγαινε το μυαλό μας. Το κέντρο της Αθήνας έχει πάρει "φωτιά", το ίδιο και οι ζώνες που βρέχονται από θάλασσα. ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ...

Δείτε επίσης

Με άνοδο έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η αγορά υπερέβη τα επίπεδα των 880 μονάδων, με μοχλό το επενδυτικό ενδιαφέρον για τις τραπεζικές μετοχές.

iefimerida

Η σημερινή έγκριση του νέου ΕΣΠΑ απελευθερώνει για τα επόμενα 7 χρόνια πόρους 26,19 δισ. ευρώ

lifo

Νέο εξοικονομώ κατ' οίκον: Το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει το φθινόπωρο

flash

«ΓΕΦΥΡΑ ΙΙ»: To Υπουργείο Οικονομικών προχωρά σήμερα στις πληρωμές της κρατικής επιδότησης από το πρόγραμμα.

flash

Στις πληρωμές της κρατικής επιδότησης από το πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ ΙΙ» προχωρά σήμερα Πέμπτη το υπουργείο Οικονομικών. Οι πληρωμές ανέρχονται συνολικά στα 44,17 εκατ. ευρώ, και αντιστοιχούν στην επιδότηση 19.201 δανείων και 7.774 δικαιούχων.

skai

Με πρωταγωνίστρια την Master Chef Μαργαρίτα η Μεσογειακή Οινογαστρονομία είχε την «τιμητική» της στη Σάμο, το Σάββατο 24 Ιουλίου 2021, σε μια ειδική θεματική εκδήλωση που διοργάνωσε η Οικονομοτεχνική ΕΠΕ.

flash

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021, η 54η Δημόσια Κλήρωση, της λοταρίας αποδείξεων που διενήργησε

protothema