Δ. Μητσιούλης: Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης - larissanet.gr

Σε δηλώσεις του στο πλαίσιο παρουσίασης των προγραμματικών θέσεων ο υποψήφιος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας Δημήτρης Μητσιούλης ανέφερε τα εξής: «Αγαπητοί συνάδελφοι νιώθω περήφανος που θα εκπροσωπήσω τον Λαρισαίο και την Λαρισαία έμπορο επιχειρηματία και έναν από τους πιο παλιούς συλλόγους της Ελλάδος που το έτος ιδρύσεως του είναι 1897. Διακαής μου πόθος είναι να συμμετάσχουν στις επικείμενες εκλογές όλα τα μέλη, που αριθμούν περίπου τα 2.200 άτομα και όχι να παρευρεθεί μόνο το 1/4 αυτών που ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές. Έτσι, όλοι μαζί… χωρίς κομματικές ταυτότητες είναι ώρα να δράσουμε για το καλό μας. Είναι ντροπή για τον ιστορικό αυτό ...

Δείτε επίσης

Οι πληρωμές σε δικαιούχους θα γίνουν και πάλι σε δύο δόσεις

flash

Χρειάστηκαν 84 χρόνια για να ρυθμιστεί με σαφήνεια και στην ουσία να απελευθερωθεί το ωράριο λειτουργίας των θεάτρων και των κινηματογράφων.

kathimerini

Αναχαίτιση της τάσης αύξησης των καταθέσεων στις τράπεζες παρατηρήθηκε τον Σεπτέμβριο, καθώς η επιστροφή στην «κανονικότητα»και η εκπλήρωση των φορολογικών υποχρεώσεων οδήγησαν σε μείωση στα υπόλοιπα που διατηρούν επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

kathimerini

Στόχος του Υπουργείου Οικονομικών είναι να δοθεί το μεγαλύτερο μέρος του επιδόματος θέρμανσης φέτος.

news247

Η εργαλειοθήκη της Κομισιόν προτείνει φοροαπαλλαγές αλλά και χορήγηση κρατικών ενισχύσεων σε επιχειρήσεις.

kathimerini

Οι τιμές των ακινήτων ανεβαίνουν. Αυτό είναι καλό νέο, μετά την καθίζηση της μνημονιακής περιόδου. Ένας μισθωτός πρέπει να δουλέψει 44 χρόνια για να αποκτήσει δικό του κεραμίδι.

iefimerida