Δώρο Χριστουγέννων - Επιδόματα: Πώς θα υπολογίσετε το ποσό που θα λάβετε - Αναλυτικός οδηγός

Μέχρι και τις 21 Δεκεμβρίου θα λάβουν οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα το δώρο Χριστουγέννων, ενώ από σήμερα ξεκινάει η προπληρωμή επιδομάτων και παροχών από την ΔΥΠΑ. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, όλοι οι μισθωτοί που απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου, πλήρους ή μερικής απασχόλησης σε οποιοδήποτε εργοδότη δικαιούνται Δώρα Εορτών. } else { ...

Δείτε επίσης

Υποχρεωτική ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων νομοθετεί η ΕΕ προς επίτευξη των κλιματικών στόχων, αλλά έντονες είναι οι αντιδράσεις καθώς οι ιδιοκτήτες ακινήτων επωμίζονται υψηλό κόστος.

in.gr

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ζητά «άμεσα» συμφωνία για να προχωρήσει η «πράσινη μετάβαση» και η μεταρρύθμιση «της εσωτερικής αγοράς ενέργειας», όπως προκύπτει από το κείμενο συμπερασμάτων που δόθηκε στη δημοσιότητα.

in.gr

Στο πρότυπο του «καλαθιού του Άη Βασίλη» είναι και το «καλάθι του Νονού» για το Πάσχα, ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στις σχετικές διατάξεις της τροπολογίας που έχει κατατεθεί για ψήφισή στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τις φορολογικές και τελωνειακές ρυθμίσεις.Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων είπε πως και αυτό το ειδικό καλάθι «θα δουλέψει όπως και "καλάθι του καταναλωτή" και δούλεψε και το "καλάθι του Άη Βασίλη".

lykavitos

Με εξαγορά της Credit Suisse από τη μεγαλύτερη ελβετική τράπεζα, την UBS, επιχειρεί να βάλει τέλος στις απώλειες κεφαλαίων και την αναστάτωση στις αγορές η κυβέρνηση και η Κεντρική Τράπεζα της χώρας.

megatv

Η MYTILINEOS Energy & Metals (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) αναλαμβάνει την ανάπτυξη και κατασκευή μίας μονάδας παραγωγής ενέργειας με

epiloges

Θέτουν νέους περιορισμούς σε όσες βιομηχανίες δραστηριοποιούνται στην Κίνα.

kathimerini

Eurostat: H Ελλάδα ξεπέρασε μόνο τη Βουλγαρία και τη Σλοβακία όσον αφορά στο κατά κεφαλήν ΑΕΠ, διατηρώντας χαρακτηριστική απόσταση από τον μέσο όρο της Ευρωζώνης.

flash

Μέσα στον Απρίλιο ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων του νέου προγράμματος του Υπουργείου Περιβάλλοντος κι Ενέργειας «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη». Δικαιούχοι του προγράμματος είναι νοικοκυρι

cna