Χριστουγεννιάτικο τραπέζι: 6 στους 10 καταναλωτές θα ψωνίσουν από τα… e-super markets

Γωγώ Κατσέλη Τις αγορές τους από τα σούπερ μάρκετ με λίγα… κλικ επιλέγουν να κάνουν όλο και συχνότερα οι Ελληνες το τελευταίο διάστημα, εν μέσω πανδημίας. Σύμφωνα με έρευνα της PayPal το τελευταίο διάστημα, το 89% των εγχώριων καταναλωτών παραγγέλνει online τα είδη παντοπωλείου, ενώ 6 στους 10 σκοπεύουν να ψωνίσουν με τον ίδιο τρόπο τις απαραίτητες προμήθειες για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.«Η νέα αυτή κατάσταση δεν σημαίνει πάντως ότι τα ψώνια στα φυσικά καταστήματα διέρχονται κρίση: στο άμεσο μέλλον διακρίνεται ένα υβριδικό μοντέλο, όπου οι αγορές των νοικοκυριών εντός και εκτός Διαδικτύου αλληλοσυνδυάζονται άνετα ...

Δείτε επίσης

Ο καλύτερος οδηγός της Αθήνας είναι εδώ για να σε ενημερώσει για οτιδήποτε συμβαίνει στην πόλη! Διασκέδαση, φαγητό, έξοδος, θέατρο, ενημέρωση

athensmagazine

Τους πρώτους μήνες του 2022 θα φτάσει τελικά η ώρα και για τις πρώτες μικρομεσαίες επιχειρήσεις να επωφεληθούν από τις επιχορηγήσεις του Ταμείου Ανάκαμψης, που θα ξεπεράσουν συνολικά το 1,760 δισ. ευρώ.

kathimerini

Την περασμένη Δευτέρα ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, ανακοίνωσε την ανανέωση της θητείας του επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας (Fed), Τζερόμ Πάουελ, για μία τετραετία, αγνοώντας φωνές από το Δημοκρατικό Κόμμα που τού ζητούσαν να κάνει άλλη επιλογή.

skai

Πριν από τα Χριστούγεννα θα δοθεί το επίδομα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε χαμηλοσυνταξιούχους, υγειονομικούς και ΑΜΕΑ.

newsbomb

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης των μεγαλύτερων αρχών ανταγωνισμού

kathimerini

Σε αναμονή της υπογραφής των επιχειρησιακών συμβάσεων τους με το υπουργείο Οικονομικών, τις αμέσως επόμενες ημέρες, γεγονός που θα σηματοδοτήσει την επίσημη έναρξη υποβολής και επιλογής των επενδυτικών σχεδίων που θα χρηματοδοτηθούν με τα 12,7 δισ. ευρώ των δανείων από το Ταμείο Ανάκαμψης, οι εγχώριες τράπεζες δηλώνουν έτοιμες για την αξιοποίηση της μεγάλης αυτής ευκαιρίας.

iefimerida

Οι ελληνικές τράπεζες αλλάζουν σελίδα, ξεπερνούν το στάδιο της εκκαθάρισης των ισολογισμών τους από τα NPEs και στρέφονται στη στήριξη της οικονομικής ανάπτυξης και στην πιστωτική επέκταση.

iefimerida