Πλαφόν στο φυσικό αέριο: Η τσεχική προεδρία της ΕΕ πρότεινε μείωση στα 220 ευρώ

Νέα πρόταση για επιβολή πλαφόν στα 220 ευρώ ανά μεγαβατώρα στην τιμή του φυσικού αερίου υπέβαλε η τσεχική προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Την πρόταση αυτή συζήτησαν, την Τρίτη, οι χώρες μέλη, εν όψει της προσεχούς Συνόδου των υπουργών Ενέργειας της ΕΕ, την επόμενη εβδομάδα.Κατά την τελευταία υπουργική Σύνοδο, η Κομισιόν παρουσίασε πρόταση για πλαφόν στα 270 ευρώ, η οποία απορρίφθηκε από μπλοκ 15 χωρών της ΕΕ -μεταξύ αυτών Ελλάδα, Βέλγιο, Ιταλία και Πολωνία- με κάποιες από αυτές να το χαρακτηρίζουν «κωμωδία».Τι προβλέπει η πρότασης της ΤσεχίαςΗ συμβιβαστική πρόταση της Τσεχίας προβλέπει την επιβολή πλαφόν, αν οι τιμές για τα συμβόλαια ...

Δείτε επίσης

Από το 2015 έως και σήμερα, ο δείκτης έχει επιχειρήσει τέσσερις φορές, όμως δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει πειστικά αυτό το κρίσιμο επίπεδο τιμών

lifo

Το περασμένο έτος αποτέλεσε μία χρονιά σταθμό για το ηλεκτρονικό εμπόριο, τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε εθνικό επίπεδο.

iefimerida

Προς νέο πακέτο στήριξης για τα ευάλωτα νοικοκυριά - Πρόκειται για ένα πακέτο νέων παροχών ύψους 500 – 600 εκατομμυρίων ευρώ.

newsbomb

Στις 28 Μαρτίου εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή δεσμευτικών προσφορών στη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την δημιουργία της 1ης Πολιτείας Καινοτομίας στις παλαιές εγκαταστάσεις της ΧΡΩΠΕΙ.

real

Αυξήσεις μισθών: Ποιοι εργαζόμενοι θα δουν περισσότερα χρήματα στην τσέπη τους – «Τσακίζει» τα εισοδήματα των νοικοκυριών η ακρίβεια.

newsbomb

Ακρίβεια : Η παραπλάνηση των καταναλωτών με τις μειωμένες ποσότητες των προϊόντων

newsbomb

Έρχεται νέο κύμα ανατιμήσεων στις τιμές των προϊόντων στα σούπερ μάρκετ και τον Φεβρουάριο.

newsbomb