Ποιοι συνταξιούχοι θα δουν διπλή και τριπλή αύξηση στις συντάξεις τους | Fortunegreece.com

Το υπουργείο Εργασίας δημοσιοποίησε αναλυτικό οδηγό με τα νέα ποσά που «κλείδωσαν». Αυξήσεις στο 94,6% των συνταξιούχων, διπλές αυξήσεις σε σχεδόν 1,3 εκατομμύρια συνταξιούχους, τριπλές αυξήσεις σε περίπου 100.000 και μία επιπλέον σύνταξη σε 1 στους 2 συνταξιούχους, προκύπτουν από την ανάλυση των στοιχείων που ολοκληρώθηκε από τις υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ, η οποία λαμβάνει υπ’ όψιν όλες τις επικείμενες αυξήσεις στις αποδοχές τους, που πρόκειται να εφαρμοστούν σταδιακά από τα τέλη του 2022. Όπως αναφέρει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε ανακοίνωσή του, από την ανάλυση προκύπτουν τα εξής συμπεράσματα: Η συντριπτική πλειονότητα των συνταξιούχων και, συγκεκριμένα, τα 2.472.939 σε σύνολο 2.613.747 ...

Δείτε επίσης

Από το 2015 έως και σήμερα, ο δείκτης έχει επιχειρήσει τέσσερις φορές, όμως δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει πειστικά αυτό το κρίσιμο επίπεδο τιμών

lifo

Το περασμένο έτος αποτέλεσε μία χρονιά σταθμό για το ηλεκτρονικό εμπόριο, τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε εθνικό επίπεδο.

iefimerida

Προς νέο πακέτο στήριξης για τα ευάλωτα νοικοκυριά - Πρόκειται για ένα πακέτο νέων παροχών ύψους 500 – 600 εκατομμυρίων ευρώ.

newsbomb

Στις 28 Μαρτίου εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή δεσμευτικών προσφορών στη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την δημιουργία της 1ης Πολιτείας Καινοτομίας στις παλαιές εγκαταστάσεις της ΧΡΩΠΕΙ.

real

Αυξήσεις μισθών: Ποιοι εργαζόμενοι θα δουν περισσότερα χρήματα στην τσέπη τους – «Τσακίζει» τα εισοδήματα των νοικοκυριών η ακρίβεια.

newsbomb

Ακρίβεια : Η παραπλάνηση των καταναλωτών με τις μειωμένες ποσότητες των προϊόντων

newsbomb

Έρχεται νέο κύμα ανατιμήσεων στις τιμές των προϊόντων στα σούπερ μάρκετ και τον Φεβρουάριο.

newsbomb