Πρόσθετα φορολογικά έσοδα 1,5 δισ. ευρώ προβλέπει για το 2023 το προσχέδιο Προϋπολογισμού

Πρόσθετα φορολογικά έσοδα 1,5 δισ. ευρώ προβλέπει για το 2023 το προσχέδιο προϋπολογισμού 2023, τοποθετώντας στα 56,1 δισ. ευρώ τα φορολογικά έσοδα για το επόμενο έτος. Τα έσοδα από φόρους αναμένεται να ανέλθουν εφέτος στο ύψος των 54,608 δισ. ευρώ αυξημένα κατά 4,553 δισ. ευρώ ή 9,1% έναντι του στόχου του προϋπολογισμού 2022. Η αύξηση αυτή οφείλεται στους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, λόγω της σταδιακής επαναφοράς της στην κανονικότητα μετά τις επιπτώσεις της πανδημίας Covid-19 αλλά και της σημαντικής αύξησης των μισθών, ...

Δείτε επίσης

Ρεκόρ άμεσων ξένων επενδύσεων εκτίμησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνις Γεωργιάδης ότι θα επιτύχει η χώρα μας και το 2023, μιλώντας στο στο 33rd Greek Economic Summit.

real

Η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται αντιμέτωπη με μία από τις χειρότερες χρονιές εδώ και τρεις δεκαετίες, καθώς η ενεργειακή κρίση που προκάλεσε ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζει να «δείχνει τα δόντια της».

iefimerida

Συντάξεις Ιανουαρίου: Από την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 έως και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθούν οι πληρωμές στους τραπεζικούς λογαριασμούς των συνταξιούχων.

flash

Την πρόταση συζήτησαν, την Τρίτη, οι χώρες μέλη, εν όψει της προσεχούς Συνόδου των υπουργών Ενέργειας της ΕΕ, την επόμενη εβδομάδα. 

flash

Σε ελαφρώς υψηλότερα επίπεδα κινείται η χρηματιστηριακή αγορά, εν μέσω χαμηλής συναλλακτικής δραστηριότητας, με τις τραπεζικές μετοχές να βρίσκονται στο επίκεντρο των ρευστοποιήσεων

pentapostagma

Την παράταση του πλαφόν 3% στις εμπορικές μισθώσεις, για ένα ακόμα χρόνο, ανακοίνωσε η κυβέρνηση, που φαίνεται πως η ενεργειακή κρίση και η αύξηση του

magnesianews

Η πρώτη λίστα με το καλάθι με παιχνίδια που ετοιμάζουν και οι μεγάλες αλυσίδες.

flash

Αυξήθηκαν τα μεγέθη στην αλυσίδα ένδυσης – κλωστοϋφαντουργίας κατά το εννεάμηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2022, όπως έκανε γνωστό ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής και Έτοιμου Ενδύματος (ΣΕΠΕΕ).Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:Ο δείκτης παραγωγής σημείωσε αύξηση 16,1% στην ένδυση και μικρή μείωση 0,7% στην κλωστοϋφαντουργία.

sofokleousin