Στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. η έγκριση των μέτρων έκτακτης ανάγκης για την ενέργεια

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες ετοιμάζονται να επιστρατεύσουν κάθε μέτρο αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης για να περιορίσουν τον αντίκτυπο της άνευ προηγουμένου ενεργειακής κρίσης στα πλέον ευάλωτα νοικοκυριά και στις ασθενέστερες επιχειρήσεις που βάλλονται από το δυσβάσταχτο κόστος της ενέργειας. Στη Σύνοδο Κορυφής που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, οι αρχηγοί κυβερνήσεων των χωρών της Ε.Ε. αναμένεται να συμφωνήσουν στην «κάλλιστη δυνατή αξιοποίηση» της εργαλειοθήκης που παρουσίασε η Κομισιόν την Τετάρτη. Μεταξύ άλλων η εργαλειοθήκη προτείνει μέτρα όπως η παραχώρηση φοροαπαλλαγών αλλά και η χορήγηση κρατικών ενισχύσεων σε επιχειρήσεις. Οπως επισημαίνει σχετικό ρεπορτάζ του Bloomberg, επικαλούμενο το προσχέδιο του κοινού ανακοινωθέντος που διέρρευσε στο ...

Δείτε επίσης

Στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η κυβέρνηση για την καταπολέμηση της διαφθοράς, του οικονομικού εγκλήματος και το ξέπλυμα χρήματος αναφέρθηκε ο υπουργός...

newsbomb

Η αντιμονοπωλιακή Αρχή της Ιταλίας ανακοίνωσε ότι επέβαλε πρόστιμο ύψους 1,13 δισεκατομμυρίων ευρώ στην εταιρεία Amazon για κατάχρηση της δεσπόζουσας θέσης της στην αγορά.

kathimerini

Άνοδο κατέγραψαν οι ευρωπαϊκές μετοχές σήμερα, Πέμπτη, στο ξεκίνημα των συναλλαγών.

iefimerida

Μόνο το 14% των Ευρωπαίων εργαζομένων επιθυμεί να επιστρέψει κανονικά στο γραφείο μετά την πανδημία covid-19, με περισσότερους από τους μισούς να λένε ότι έχουν γίνει πιο παραγωγικοί χάρη στην τηλεργασία, που άνθισε τους τελευταίους μήνες λόγω των περιοριστικών μέτρων που υιοθέτησαν οι χώρες, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε σήμερα.

skai

Την αναστολή χρέωσης των ΥΚΩ (Υπηρεσιών Κοινής Ωφελείας) στους λογαριασμούς της ΔΕΗ για διάστημα πέντε μηνών και συγκεκριμένα από την 1η Νοεμβρίου 2021 έως τις 21 Μαρτίου 2022 προβλέπει τροπολογία του υπουργείου Περιβάλλοντος που κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης.

skai

Οι ηλεκτρονικές πληρωμές  κερδίζουν συνεχώς έδαφος και στην χώρα μας σε σχέση με τα μετρητά που ωστόσο αποτ

protothema

Οι ηλεκτρονικές πληρωμές κερδίζουν συνεχώς έδαφος και στην χώρα μας σε σχέση με τα μετρητά που ωστόσο αποτελούν ακόμα τον κυρίαρχο τρόπο πληρωμής.

iefimerida

Οι ηλεκτρονικές πληρωμές κερδίζουν συνεχώς έδαφος και στην χώρα μας σε σχέση με τα μετρητά που ωστόσο αποτελούν ακόμα τον κυρίαρχο τρόπο πληρωμής.

iefimerida