Τριήμερο ανοδικό σερί στις ευρωπαϊκές αγορές

Mε κέρδη για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή οι συνεδριάσεις στα μεγάλα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, ενώ αργά χθες το βράδυ άνοδο εμφάνιζαν και οι βασικοί δείκτες της Wall Street, λαμβάνοντας ώθηση από τα καλά εταιρικά αποτελέσματα σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Υπενθυμίζεται πως αρκετές τράπεζες, όπως η Goldman Sachs, η Bank of America, η Wells Fargo, έχουν ανακοινώσει το τελευταίο τριήμερο κέρδη πάνω από τις προβλέψεις των αναλυτών. O ευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 ενισχύθηκε 0,74% στις 469 μονάδες, ο FTSE 100 στο Λονδίνο σημείωσε άνοδο 0,37% στις 7.234 μονάδες, ο DAX 30 κινήθηκε υψηλότερα 0,81% στις 15.587 μονάδες και ο CAC 40 στο Παρίσι κατέγραψε κέρδη 0,63% στις 6.727 μονάδες. Τα καλά εταιρικά αποτελέσματα ...

Δείτε επίσης

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης των μεγαλύτερων αρχών ανταγωνισμού

kathimerini

Σε αναμονή της υπογραφής των επιχειρησιακών συμβάσεων τους με το υπουργείο Οικονομικών, τις αμέσως επόμενες ημέρες, γεγονός που θα σηματοδοτήσει την επίσημη έναρξη υποβολής και επιλογής των επενδυτικών σχεδίων που θα χρηματοδοτηθούν με τα 12,7 δισ. ευρώ των δανείων από το Ταμείο Ανάκαμψης, οι εγχώριες τράπεζες δηλώνουν έτοιμες για την αξιοποίηση της μεγάλης αυτής ευκαιρίας.

iefimerida

Οι ελληνικές τράπεζες αλλάζουν σελίδα, ξεπερνούν το στάδιο της εκκαθάρισης των ισολογισμών τους από τα NPEs και στρέφονται στη στήριξη της οικονομικής ανάπτυξης και στην πιστωτική επέκταση.

iefimerida

Οι ελληνικές τράπεζες αλλάζουν σελίδα, ξεπερνούν το στάδιο της εκκαθάρισης των ισολογισμών τους από τα NPEs

protothema

«Η ισχυρή ανάπτυξη της χώρας το 2021 οφείλεται στην υπερ-απόδοση του τουρισμού» σημείωσε ο πρόεδρος του Συν

protothema

Την περασμένη Δευτέρα ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, ανακοίνωσε την ανανέωση της θητείας του επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας (Fed), Τζερόμ Πάουελ, για μία τετραετία, αγνοώντας φωνές από το Δημοκρατικό Κόμμα που τού ζητούσαν να κάνει άλλη επιλογή.

iefimerida

Ο ΟΠΕΚΑ στα τέλη Νοεμβρίου θα προχωρήσει στην πληρωμή 15 επιδομάτων και παροχών σε εκατοντάδες χιλιάδες δικαιούχους. Η ημερομηνία καταβολής των επιδομάτων είναι η Τρίτη 30 Νοεμβρίου ωστόσο τα χρήματα στα ATM των τραπεζών και άρα και στους λογαριασμούς των δικαιούχων θα βρίσκονται από το απόγευμα...

neoiorizontes