fbpx Η Κάτια Ζυγούλη δείχνει την βομβαρδισμένη της κουζίνα | mainlynews.gr

Η Κάτια Ζυγούλη δείχνει την βομβαρδισμένη της κουζίνα

Δημοσίευσε ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο από την κουζίνα του σπιτιού της, περιγράφοντας τη… δραματική κατάσταση που επικρατούσε. «Η ώρα είναι οκτώ παρά το βράδυ Σάββατο, θέλω να σας μοιραστώ… ότι είμαι ένας άνθρωπος όσον αφορά την τάξη και την καθαριότητα και γενικότερα το συμμάζεμα…», ξεκίνησε να λέει η Κάτια Ζυγούλη, και συνέχισε: Διαβάστε τη συνέχεια στο Olivemagazine.grΔείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr ...

Δείτε επίσης

Αλευρώνετε μια καθαρή επιφάνεια και ανοίγετε τη ζύμη στο μέγεθος του σκεύους που έχετε βάλει τα μήλα.

protothema

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο Olivemagazine.grΔείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσ

protothema

Η νόστιμη και θρεπτική σάρκα του όταν ψήνεται στη σχάρα ή το σχαροτήγανο κάνει πιάτα που θα ζήλευαν και οι

protothema

Ζεσταίνετε μπόλικο λάδι σε ένα τηγάνι και μόλις κάψει ρίχνετε μέσα 1-2 ΠΊΤΕΣ, προσέχοντας να μην τρυπήσουν.

protothema

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε τα ρεβίθια με πολύ νερό ώστε να τα καλύπτει καλά, τη σόδα και μουλιάζετε για τουλ

protothema

Εν αρχή ην η χόβολη. Ή μήπως το μπρίκι; Ή η εσπρεσσιέρα; Στην Ανατολή ισχύει το δόγμα της υπομονής.

protothema

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο Olivemagazine.grΔείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσ

protothema

Περισσότερα στο Olivemagazine.grΔείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή

protothema