ΕΠΟ: Στάλθηκε η πρόσκληση για την έκτακτη ΓΣ που αφορά την ολιστική μελέτη

Μόνο με τις αλλαγές στο καταστατικό της ΕΠΟ που περιλαμβάνονται στην Ολιστική μελέτη θα ασχοληθεί η ΓΣ της Ομοσπονδίας, στις 19/7, εφόσον εγκριθούν πρώτα από την Εκτελεστική Επιτροπή. Μονοθεματική θα είναι η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ που θα γίνει στις 19/7 για να ενσωματώσει τις προτεινόμενες από την Ολιστική Μελέτη, αλλαγές στο καταστατικό, εφόσον αυτές εγκριθούν κατ’ αρχάς από την Εκτελεστική Επιτροπή. Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη που στάλθηκε στις Ενώσεις η διατύπωση του θέματος έχει ως εξής: «Ψήφιση προτάσεων Ε.Ε. ΕΠΟ για την τροποποίηση του Καταστατικού και του Κανονισμού που διέπει την εφαρμογή και την κωδικοποίηση των διατάξεών του». Ωστόσο, η ...

Δείτε επίσης

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 33 αιτήσεις έφτασαν στα γραφεία της ΚΕΔ για τη στελέχωση της Επιτροπής!

sdna

Ο Βασίλης Τσιάρτας ανάρτησε φωτογραφία του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την ελληνική σημαία και τον συνεχάρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

sdna

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας Σάββας Δημητριάδης έκανε λόγο για «ωμό εκβιασμό» από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη για τις κυρώσεις στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο αν δεν περάσει η Ολιστική Μελέτη και πρότεινε την αναβολή της ΓΣ της ΕΠΟ.

sdna

Δεν προέκυψε συμφωνία από τις διαπραγματεύσεις που έγιναν μεταξύ ΕΠΟ και FIFA/UEFA σχετικά με το κείμενο του καταστατικού, που θα ψηφιστεί στη ΓΣ της ομοσπονδίας την ερχόμενη Δευτέρα και θα περιλαμβάνει τις αλλαγές στην ολιστική μελέτη.

sdna

Την πλήρη εφαρμογή της Ολιστικής Μελέτης ζήτησαν και σε τηλεδιάσκεψη, UEFA και FIFA από την ΕΠΟ, απειλώντας με οικονομικό εμπάργκο και όχι μόνο, με σύμμαχο τον Λευτέρη Αυγενάκη!

sdna

Το SDNA αποκαλύπτει το πλήρες κείμενο της επιστολής των διεθνών συνομοσπονδιών στην ΕΠΟ, ζητώντας την πλήρη υιοθέτηση της Ολιστικής Μελέτης.

sdna

Τέσσερα σωματεία της Ρόδου, που δεν πήραν πήραν το «οκ» από την ΓΓΑ για να συμμετάσχουν στη γενική συνέλευση της ΕΠΣ Δωδεκανήσου εντός του Ιουλίου, επειδή δεν είναι στο Κρατικό Μητρώο Σωματείων, δικαιώθηκαν από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Κόλαφος για τον υφυπουργό Αθλητισμού. Απόφαση - οδηγός για τις εκλογές στην Ομοσπονδία μπάσκετ.

sdna

Λευτέρης Αυγενάκης «κατά» UEFA για τα όσα δεν ειπώθηκαν στη Βουλή, στη συζήτηση για την Ολιστική Μελέτη, από τον εκπρόσωπο της. Πρόταση για διεξαγωγή συνεδρίου για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τη συμμετοχή όλων των φορέων, το φθινόπωρο.

sdna