Πώς ο Ολυμπιακός βλέπει τον Βοτανικό ως ευκαιρία για δικό του κέρδος!

Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι. Μέσω της επικοινωνίας στο πλάνο της διπλής ανάπλασης, ο Ολυμπιακός βλέπει την ευκαιρία να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον και όχι στις δικές του οφειλές που… γράφτηκαν στο χιόνι. Ανακαλύπτουν εύνοιες εκεί που δεν υπάρχουν, από ένα κράτος που διαρκώς κάνει τα στραβά μάτια στα «πιστόλια» που ρίχνουν! Αυξάνονται και πληθύνονται τα δημοσιεύματα που αφορούν τον Βοτανικό. Με την πένα Ολυμπιακογράφων, σε ΜΜΕ που ανήκουν στη μηχανή προπαγάνδας που ξεκινά από Πειραιά μεριά και λειτουργεί για το εκεί καλό. Η απλή και σωστή σκέψη, είναι πως το κάνουν επειδή ανέκαθεν στόχος τους ήταν ...

Δείτε επίσης

Ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει με το καθιερωμένο 4-3-3 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχοντας τον Φεντέρικο Μακέντα στη κορυφή. Εμεινε στον πάγκο ο Καρλίτος που δεν είναι 100% έτοιμος για όλο το ματς.

sdna

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού,Αλμπέρτο Μπρινιόλι, μιλάει για το αυριανό ντέρμπι στη «Λεωφόρο» με τον Ολυμπιακό.

sdna

Οι περιπτώσεις των Μαουρίσιο και Διούδη, αποδεικνύουν πως για τον Παναθηναϊκό η πενταετία του φτωχού συγγενή ανήκουν στο παρελθόν. Η ανάγκη κατανόησης της αγοράς πως οι Πράσινοι επέστρεψαν.

sdna

Ο Τζιμπρίλ Σισέ θυμήθηκε τα δύο γκολ που είχε βάλει στον Ολυμπιακό και έστειλε το δικό του μήνυμα στον Φεντερίκο Μακέντα ενόψει ντέρμπι.

sdna

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης υποβλήθηκε με επιτυχία σε επέμβαση στο μετακάρπιο και θα ξεκινήσει άμεσα η αποκατάστασή του.

sdna

Ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει στο ντέρμπι χωρίς τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, αλλά με όλους τους υπόλοιπους διαθέσιμους. Ανέτοιμος ο Έλληνας εξτρέμ.

sdna

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό και την ανάγκη που έχει ο Παναθηναϊκός να πάρει τη πρώτη του φετινή νίκη σε ντέρμπι.

sdna

Ο 27χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής της Αλαβές τέθηκε υπόψιν του «τριφυλλιού» και το SDNA έχει το σχετικό ρεπορτάζ.

sdna