Αντώναρος: «Γιατί δεν χειροκροτάτε τον Τσίπρα εσείς που στρογγυλοκάθεστε στις πρώτες σειρές, πού θα ήσασταν χωρίς αυτόν;»

Με παρέμβαση μέσω Twitter, στοχοποίησε κάποιους που βρέθηκαν στη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Ευάγγελος Αντώναρος μέσα από το Twitter εξαπέλυσε επίθεση σε κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα σ' αυτούς που κάθονταν στην πρώτη σειρά και άκουγαν τον Αλέξη Τσίπρα να μιλά στην κεντρική επιτροπή του κόμματος χωρίς να χειροκροτούν.Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ανέφερε:«Καλα δεν ντρέπονται κάποια στελέχη του Συριζα ΠΣ, στρογγυλοκαθισμένα στις πρώτες σειρές, να αρνούνται στην ουσία να χειροκροτήσουν τον Αλέξη Τσίπρα; Πιστεύουν ότι θα βρίσκονταν εκεί αν δεν ήταν ο ίδιος στην κορυφή;».Καλα δεν ντρέπονται κάποια στελέχη του Συριζα ΠΣ, στρογγυλοκαθισμένα στις πρώτες ...

Δείτε επίσης

Διχαστικό και τοξικό εξακολουθεί να είναι το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ, δύο μόλις 24ωρα μετά την θριαμβευτική εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του.

iefimerida

Την νομιμοποίηση 300.000 μεταναστών σχεδιάζει η Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τις αυξανόμενες ελλείψεις στην αγορά εργασίας, αναφέρουν οι Financial Times σε δημοσίευμά τους.

iefimerida

Σε επίτιμο δημότη για τις υπηρεσίες που προσέφερε για την προβολή του Δήμου στο εξωτερικό ανακήρυξε τον δικηγόρο της Εύας Καϊλή ο Δήμος Κορωπίου, όπως έγινε γνωστό σήμερα.

tovatraxi

Η Δίκη για την υπόθεση δολοφονίας του 22χρονου Κώστα Χαριτάκη πέρυσι ανήμερα του Αγ. Πνεύματος στον Αργουλιό Μυλοποτάμου, θα συνεχιστεί στις 27 Οκτωβρίου στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων.

iefimerida

Κοντά στην έξοδο μετά την εκλογή Κασσελάκη φαίνεται πως είναι ο Πάνος Λάμπρου, καθώς θεωρεί πως ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «σαν αφεντικό σε μια ανώνυμη εταιρεία» ξηλώνει στελέχη της λεγόμενης διεύρυνσης.

iefimerida

Επικριτικά σχολιάζει το ΚΚΕ τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ σχετικά με το προσφυγικό, καθώς θεωρεί ότι η προωθούμενη συμφωνία ΕΕ και Ελλάδας με την Τουρκία «μετατρέπει τους ξεριζωμένους σε πιόνια».

iefimerida

Για δεύτερο 24ωρο μετά την εκλογή Κασσελάκη, πρωτοκλασάτα στελέχη δίνουν μάχη χαρακωμάτων - Τι είπαν Φίλης, Ξυδάκης, Γεροτζιάφας, Καρανίκας, Καββαδία, Παππάς, Βαρεμένος, Γεροβασίλη

protothema