Δήμος Αθηναίων: Σχέδιο για τη στήριξη της οικονομίας και της απασχόλησης από τις επιπτώσεις της πανδημίας

Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την στήριξη της οικονομίας της πόλης των Αθηνών που πλήττεται από την πανδημία και των θέσεων απασχόλησης, θα παρουσιάσει τις επόμενες ημέρες ο δήμος. Αυτό ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που είναι σε εξέλιξη. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕΌπως είπε, το σχέδιο αυτό, το οποίο καταρτίζεται σε συνεργασία με τους παραγωγικούς φορείς, θα αξιοποιήσει ευρωπαϊκούς πόρους και κάθε άλλο χρηματοδοτικό «εργαλείο» ή «μέσο».Ο κ. Μπακογιάννης προέβλεψε ότι ο φετινός χειμώνας θα είναι για την κοινωνία αλλά και την οικονομία «από τους πιο δύσκολους των τελευταίων ...

Δείτε επίσης

«Η επένδυση προχωρά κανονικά και μέσα στις επόμενες 4-5 εβδομάδες θα γίνει η μεταβίβαση στην Lamda Development, ο Ελληνικός λαός θα απολαύσει σύντομα έναν από τους ομορφότερους προορισμούς στον κόσμο!» σημειώνει ο Αδωνις Γεωργιάδης.

iefimerida

Για τα μέτρα στήριξης στο υγειονομικό προσωπικό, αλλά και για τις νέες επιχορηγήσεις μίλησε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.Ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για τα μέτρα ενίσχυσης που έχει λάβει η κυβέρνηση και αναμένεται να λάβει, ενώ επιβεβαίωσε ότι θα δοθεί επίδομα στους υγειονομικούς.

skai

Στα χέρια της ελληνικής Δικαιοσύνης θα βρεθεί σε λίγες ώρες ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός

lifo

«Η Ελλάδα δεν απειλεί κανένα αλλά δεν επιτρέπει και σε κανένα να την απειλεί.

lifo

Για το βοήθημα στους ανθρώπους του Εθνικού Συστήματος Υγείας μίλησε η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη

newsbomb

Στα χέρια της ελληνικής Δικαιοσύνης θα βρεθεί σε λίγες ώρες ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός

lifo

Για το βοήθημα στους ανθρώπους του Εθνικού Συστήματος Υγείας μίλησε η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά. Η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», συγκεκριμένα, αναφέρει ότι το έκτακτο επίδομα θα είναι 1000 ευρώ και η αρχή θα γίνει από τους υπαλλήλους του ΕΚΑΒ.Η κα Ράπτη τόνισε πως, όπως έχει πει ο πρωθυπουργός, το βοήθημα που θα δοθεί στο υγειονομικό προσωπικό θα ανακοινωθεί μετά την πανδημία.

skai

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πιέσει την κυβέρνηση να φέρει στη Βουλή άμεσα τις συμβάσεις με τη Βόρεια Μακεδονία.

kathimerini