«Διπλή» δημοσκόπηση: Αυτός είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός και η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ - Οι απαντήσεις για τα μέτρα στήριξης και την παιδική κακοποίηση

Δύο δημοσκοπήσεις βγήκαν στον αέρα, μία για τον ΑΝΤ1 και μία για το Star, εξηγώντας τις διαφορές μεταξύ κομμάτων και αρχηγών και απαντώντας σε άλλα ερωτήματα. Η έρευνα της GPO για το Star πραγματοποιήθηκε από 24 έως 28 Νοεμβρίου σε δείγμα 1.200 ατόμων. Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 32,4%, ο ΣΥΡΙΖΑ 25,6%, το ΠΑΣΟΚ 11%, το ΚΚΕ 5,7%, η Ελληνική Λύση 3,4%, το ΜέΡΑ 25 2,2%, οι Έλληνες 1,8%, η Εθνική Δημιουργία 1,2%, άλλο κόμμα 3,9%, λευκό-άκυρο 1,1%, δεν θα ψηφίσω 1,9%, αναποφάσιστοι 9,8% Καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 43,2%, ο Αλέξης Τσίπρας ακολουθεί με 32,4% με τον ...

Δείτε επίσης

Κατά το ισχύον Σύνταγμα κατοχυρώνεται ρητώς το πολιτικό δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών, που δικαιούνται να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία, να ιδρύουν και να συμμετέχουν σε πολιτικά κόμματα, η οργάνωση και η δράση των οποίων «οφείλει να εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος» (άρθρο 29 παρ. 1).

iefimerida

Η κοινωνική κουζίνα προσφέρει καθημερινά περί τις 1.500 μερίδες φαγητό

lifo

'Η ΝΔ δεν έχει, πλέον, τίποτα σοβαρό στην πολιτική της ατζέντα. Να ευχαριστήσουμε τη Νέα Δημοκρατία και τον κομματικό της Τύπο που παρακολουθούν, λέξη, λέξη τις ομιλίες μας στις κομματικές μας εκδηλώσεις οι οποίες είναι ανοικτές', σχολίασε ο Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στο 'Open', σχετικά με αντιδράσεις για αναφορές του σε κομματική εκδήλωση.

real

Με αφορμή την επιχείρηση διάσωσης μεταναστών σήμερα το πρωί στο Λέρο, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

real

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι από καιρό ήδη έτοιμος για την εκλογική αναμέτρηση του 2023» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πόπη Τσαπανίδου.

iefimerida

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι από καιρό ήδη έτοιμος για την εκλογική αναμέτρηση του 2023» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πόπη Τσαπανίδου.

iefimerida

Καθημερινά ο «άλλος άνθρωπος» διανέμει 1,500 μερίδες φαγητού

in.gr

Μαζί με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, τη ψυχή της κουζίνας, μαγείρεψαν φακές - Καθημερινά ο «άλλος άνθρωπος» διανέμει 1,500 μερίδες φαγητού

protothema