Δόμνα Μιχαηλίδου στο Εleftherostypos.gr: Το προσωπικό μου στοίχημα

ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου, μίλησε στο Εleftherostypos.gr, για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή, σχετικά με την Ενίσχυση της Κοινωνικής Προστασίας, απάντησε στην τυφλή αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στο προσωπικό της στοίχημα.Δόμνα Μιχαηλίδου: Χρειαζόμαστε τους γονείς δίπλα μας – Δεν αντιγράφουμε κανένα διεθνές πρόγραμμαΣε ερώτηση για το αν «η χώρα μας μπορεί να υιοθετήσει παιδαγωγικές πρακτικές που εφαρμόζονται ήδη σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και κατά πόσο ανταποκρίνεται σε αυτό το πρόγραμμα «ΚΥΨΕΛΗ”» η απάντηση της Δόμνας Μιχαηλίδου ήταν ...

Δείτε επίσης

Στα Ιωάννινα βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

iefimerida

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τη σύνοδο των Υπουργών Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ.

iefimerida

«Πρέπει να συνεχιστούν τα μέτρα στήριξης που σταμάτησαν το Φθινόπωρο, προς τους επαγγελματίες που συνεχίζου

protothema

Εκκληση να εμβολιαστούν όλοι απηύθυνε ο Μάριος Γεωργιάδης, γιος του Βασίλη Λεβέντη ο οποίος πήρε εξιτήριο μετά από 76 μέρες νοσηλείας.

news247

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το πρωί με αντιπροσωπεία της Γαλλικής Γερουσίας που επισκέπτεται τη χώρα μας, υπό τον Πρόεδρό της, Gérard Larcher.Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε επισκόπηση των διμερών σχέσεων, οι οποίες βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο, με έμφαση στις προοπτικές εμβάθυνσής τους σε όλα τα επίπεδα.

skai

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, σε πολύ καλό κλίμα, συνάντηση του κ. Ν. Δένδια με την υπουργό Εξωτερικών της χώρας Μαρίζ Πέιν.

kathimerini

«Πρέπει να συνεχιστούν τα μέτρα στήριξης που σταμάτησαν το Φθινόπωρο, προς τους επαγγελματίες που συνεχίζουν να πλήττονται από την πανδημία»,τόνισε ο πρόεδρος τ

newsbomb