Ειδικό Δικαστήριο: Ο Τόμπρας κατέρριψε το αφήγημα της κυβέρνησης - «Ούτε άκουσα ούτε είδα τον Παππά» | Flash.gr

«Καμία παράβαση καθήκοντος από τον Νίκο Παππά», δήλωσε ο Κυριάκος Τόμπρας. Καμία εμπλοκή στην ιδιωτική συμφωνία των δύο μερών, που να ήρθε σε γνώση του. Η κυβέρνηση της ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι εκτεθειμένοι μετά την κατάθεσή ντου στο Ειδικό Δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες. Όπως αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο διαμεσολαβητής των CCC – Καλογρίτσα, κατέρριψε -για μια ακόμα φορά, όπως είχε πράξει και στην Προανακριτική Επιτροπή- το αφήγημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη. «Εγώ ούτε άκουσα ούτε είδα ποτέ τον Παππά», ανέφερε. Για να επισημάνει σε άλλο σημείο: «Ο Καλογρίτσας δεν μου είπε “Παππάς” για τη συμφωνία». Σύμφωνα με τις ίδιες ...

Δείτε επίσης

Ο Γρηγόρης Λαμπράκης, γιος του δολοφονηθέντος βουλευτή της ΕΔΑ στη Θεσσαλονίκη το 1963, συστρατεύεται με το ΠΑΣΟΚ.

iefimerida

«Eχει ήδη καταβληθεί το 96% του φοιτητικού επιδόματος» δήλωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως το πρωί του Σαββάτου.

iefimerida

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι ενισχύει τις δυνάμεις του στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

kosmodromio

Στις 28 Μαρτίου εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή δεσμευτικών προσφορών στη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την δημιουργία της 1ης Πολιτείας Καινοτομίας στις παλαιές εγκαταστάσεις της ΧΡΩΠΕΙ.

iefimerida

Το κοινοβούλιο του Περού απέρριψε αίτημα της πρόεδρος Ντίνα Μπολουάρτε να διεξαχθούν πρόωρα, τον Οκτώβριο του 2023, οι προεδρικές και οι βουλευτικές εκλογές.

kosmodromio

Αναφέρθηκε σε επενδύσεις στους τομείς της τεχνολογίας, των οπτικών ινών 5G, στην ενέργεια, στον τουρισμό, στη ναυτιλία...

thetoc

Διαλυτική για τη δημόσια υγεία φαίνεται πως είναι η διάσταση απόψεων μεταξύ του Θάνου Πλεύρη και της Μίνας Γκάγκα.

newsbreak

Τέσσερα ερωτήματα έθεσε εκ νέου η Νέα Δημοκρατία στο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την υπόθεση Καλογρίτσα, απαντώντας σε σχετική ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

thecaller