Εκλογές 2023 - Τσίπρας: Έχουμε σχέδιο μείωσης των έμμεσων φόρων που λεηλατούν το εισόδημα

Και αναρωτήθηκε ο κ. Τσίπρας «ποιοι;», για να προσθέσει: «Αυτοί που χρεοκόπησαν τη χώρα το 2009. Αυτοί που μας άφησαν το 2015 με άδεια ταμεία. Σε εμάς που βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια και την κρίση και αφήσαμε 37 δις στα δημόσια ταμεία». «Και ποιοι; Αυτοί που χρωστάνε στις τράπεζες 400 εκατ. ευρώ δανεικά κι αγύριστα, λένε σε εμάς ότι δεν ξέρουμε να κάνουμε υπολογισμούς, που δεν χρωστάμε ούτε ένα ευρώ». «Η μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας δεν έμαθε τις προτάσεις μας αλλά παρακολούθησε αυτή την αντιπαράθεση για το κόστος του δικού μας προγράμματος» είπε στη συνέχεια ο ...

Δείτε επίσης

Το σχέδιο δράσης και τις άμεσες ενέργειες για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία Daniel σε Θεσσαλία και Φθιώτιδα παρουσίασε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

iefimerida

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να επιδείξει την άρτια φυσική και σωματική του κατάσταση, ενδεχομένως όμως να μην ήταν ο κατάλληλος χώρος, για να το κάνει αυτό...

protothema

Σε κανένα κόμμα δεν «έχουν την έννοια ότι όποιος περνάει “απ έξω” ας πούμε και δίνει δύο ευρώ, μπορεί να γίνει πρόεδρος του κόμματος»

protothema

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικοινωνιακός με τους πολίτες – Αρνήθηκε να απαντήσει σε πολιτικές ερωτήσεις και περιορίστηκε στο να περιγράψει το αγαπημένου του φαγητό

protothema

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα ενημέρωση από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στη Λάρισα, υπό τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη.

iefimerida

«Η Ελλάδα προχώρησε σε μέτρα κατά του πληθωρισμού, που δεν έλαβε καμία άλλη χώρα», σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Σκρέκας, για την τροπολογία αντιμετώπισης των πληθωριστικών πιέσεων σε βασικά αγαθά.

iefimerida

Η νέα εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη έδωσε μια μάλλον… ιδιότυπη (και σίγουρα αυτοαναφορική) απάντηση όταν ρωτήθηκε για το σχέδιο του Στέφανου Κασσελάκη.

iefimerida

Το σχέδιο δράσης και τις άμεσες ενέργειες για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία Daniel σε Θεσσαλία και Φθιώτιδα, παρουσίασε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

iefimerida