Εντυπωσιακή συγκέντρωση του Κινήματος Αλλαγής στον Πλάτανο

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - Πραγματοποιήθηκε χθες στον Πλάτανο Τρικάλων επίσκεψη μελών της Ν.Ε. Τρικάλων του Κινήματος Αλλαγής με ομιλήτρια την βουλευτή Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη. Στην συγκέντρωση τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας απέναντι στον covid 19 και παραβρέθηκαν μέλη της Ν.Ε. , δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι καθώς και υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής. Ήταν μια μεγάλη συγκέντρωση με περισσότερα από πενήντα άτομα και μάλιστα μέσα στο κατακαλόκαιρο με τις αγροτικές εργασίες στην κορύφωση της περιόδου. Η βουλευτής αναφέρθηκε στην πολιτική συγκυρία αρχίζοντας από την μαύρη επέτειο εισβολής των Τούρκων στην Κύπρο και τις προκλήσεις του τούρκου Προέδρου κατά την επίσκεψη του στα κατεχόμενα της ...

Δείτε επίσης

Σε δήλωση για τις έκτακτες συνθήκες που αντιμετωπίζει η χώρα στα μέτωπα των πυρκαγιών θα προβεί στις 9 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

kathimerini

Αυτοψία στο Τατόι πραγματοποίησαν νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδεία της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνας Μενδώνη, μετά την αναζωπύρωση της φωτιάς στη Βόρεια Αττική.Ο πρωθυπουργός και η υπουργός επέστρεψαν από την Αρχαία Ολυμπία, όπου επίσης εξελίσσονται πύρινα μέτωπα.

skai

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη συνεδριάζει στις 22:30 το συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας όπου θα τεθεί επί τάπητος το επιχειρησιακό σχέδιο έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών

in.gr

Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) που θα ισχύσει μέχρι τη Δευτέρα, 9 Αυγούστου, απαγορεύεται σε ολόκληρη τη χώρα η μετακίνηση, διέλευση ή παραμονή σε δάση, εθνικούς δρυμούς, περιοχές Natura και άλση.

iefimerida

Δημόσια έκκληση απευθύνει η αξιωματική αντιπολίτευση να ενισχυθούν άμεσα οι εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης στ

protothema

Παρακολουθήστε ζωντανά το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τις φωτιές

in.gr

Μήνυμα για τις πυρκαγιές που μαίνονται σε όλη τη χώρα έστειλε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σημειώνοντας ότι «τα δύσκολα είναι μπροστά μας» και στο πλαίσιο αυτό η Πολιτική Προστασία έχει καταστρώσει σχέδιο έκτακτης ανάγκης, τοποθετώντας 6 περιφέρειες, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής, σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού.

skai