Για την ενίσχυση της νότιας πτέρυγας του ΝΑΤΟ συζήτησαν Κροζέτο - Μητσοτάκης, σύμφωνα με τους Ιταλούς

Το ιταλικό υπουργείο Άμυνας με ανακοίνωσή του αναφέρεται στη συνάντηση του Γκουίντο Κροζέτο με τον Έλληνα πρωθυπουργό.Σε επίσημη ανακοίνωσή του το ιταλικό υπουργείο Άμυνας αναφέρεται στη συνάντηση που είχε, χθες στην Αθήνα, ο Ιταλός υπουργός Άμυνας Γκουίντο Κροζέτο, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ο κ. Κροζέτο, μεταξύ των άλλων, ανέφερε: «Ελλάδα και Ιταλία συνδέονται με σταθερή φιλία και ισχυρή συνεργασία, με κοινή δράση τόσο στο ΝΑΤΟ, όσο και στην ΕΕ. Στο σημερινό γεωπολιτικό πλαίσιο είναι σημαντική η περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεών μας, ώστε να ευνοηθεί η σταθερότητα και η ασφάλεια στην ...

Δείτε επίσης

Ο Μητσοτάκης δεν είδε ευθύνες της κυβέρνησής του στις τελευταίες καταστροφές, κατανοώντας από την άλλη τις αντιδράσεις των πολιτών.

kosmodromio

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, ανήγγειλε την τοποθέτηση 750 νέων καμερών παρακολούθησης της κίνησης στην Αττική.

kosmodromio

Την ετοιμότητα των κτηνιατρικών υπηρεσιών του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την αντιμετώπιση ενδεχόμενου κρούσματος ευλογιάς, τόνισε ο Σταύρος Κελέτσης.

iefimerida

Με πολίτες του Παλαμά Καρδίτσας συνομίλησε εκ νέου σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης.

iefimerida

Ιδιωτική επίσκεψη στη γενέτειρα του Ζόραν Ζάεφ πραγματοποίησε, σήμερα, ο Αλέξης Τσίπρας.

iefimerida

Ερώτηση της Μερόπης Τζούφη και 29 βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς τον υπουργό Παιδείας

efsyn

Απερίγραπτη η καταστροφή, επιτακτική η ανάγκη για άμεση στήριξη της Πολιτείας.

efsyn

Ο Γιάννης Βρούτση μίλησε για το μείζον ζήτημα που δημιουργήθηκε με το στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ και οδήγησε στην απόφαση για το προσωρινό του κλείσιμο της Ολυμπιακής Εγκατάστασης και για την… επόμενη ημέρα. “3,5 εκατ. πάνε στο ΟΑΚΑ και τον προϋπολογισμό του”. Η Πολιτεία θα βοηθήσει τα σωματεία που έκαναν προπονήσεις στους χώρους.

agrinionews