Κωνσταντοπούλου: Βρισκόμαστε ενώπιον μη κανονικής λειτουργίας του πολιτεύματος και προσπάθειας συγκάλυψης από τον πρωθυπουργό

«Μετά τις πρόσφατες καταιγιστικές εξελίξεις που αφορούν το σκάνδαλο αποδεδειγμένης παρακολούθησης εν ενεργεία Ευρωβουλευτή και τότε υποψηφίου Αρχηγού Κοινοβουλευτικού Κόμματος, άκουσα εμβρόντητη τις σημερινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη, οι οποίες δεν αφήνουν κανένα πεδίο αμφιβολίας: βρισκόμαστε ενώπιον μη κανονικής λειτουργίας του πολιτεύματος, για την οποία γίνεται προσπάθεια συγκάλυψης και ωραιοποίησής της από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, ως φέροντα την πρωταρχική ευθύνη». Αυτό δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, ενώ προσέθεσε πως «βρισκόμαστε ενώπιον κατάστασης που αφορά τους πολίτες, τα θεμελιώδη δικαιώματά τους και την Δημοκρατία».Αναλυτικά η δήλωση της Zωής Κωνσταντοπούλου:Στη χώρα στην οποία ...

Δείτε επίσης

Τα στοιχεία από τη νέα μελέτη του Θεόδωρου Λύτρα «τροφοδότησαν» νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης για τη διαχείριση της πανδημίας.

newsbomb

'Είναι αγώνας που δεν αφορά μόνο τους ίδιους, αλλά αφορά κυρίως τους γονείς και τα παιδιά που έχουν ανάγκη νοσηλείας', αναφέρει το ΚΚΕ.

real

Σε κλίμα έντασης ολοκληρώθηκε η σημερινή τέταρτη κατά σειρά συνεδρίαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής.

iefimerida

Βέβαιος για «δεύτερη εντολή» δηλώνει ο Κ. Μητσοτάκης. Οι πιθανές ημερομηνίες των εκλογών

in.gr

Τόνισε ότι η χώρα μας, λόγω της γεωγραφικής της θέσης, έχει «ένα μικρό παράθυρο ευκαιρίας»

protothema

Προβάδισμα 8,3% έχει η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της εταιρείας Interview.

iefimerida

Σε κλίμα έντασης ολοκληρώθηκε η σημερινή τέταρτη κατά σειρά συνεδρίαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής.

iefimerida

'Κατά το 1ο εξάμηνο του 2022 είχαμε αύξηση των επενδύσεων κατα 11% σε σχέση με το 2021 όποτε είχαμε ρεκόρ 30 ετών.

real