Κοντοζαμάνης: Τα self test έχουν όλες τις πιστοποιήσεις

Μεταφέροντας αναφορές του Ηλία Μόσιαλου, είπε ότι τα τεστ αυτά έχουν πολύ χαμηλή αποτελεσματικότητα σε ασυμπτωματικούς φορείς, οι οποίοι ανέρχονται στο 20% του πληθυσμού «και έχει αποδειχθεί ότι συνεισφέρουν στο 44% της διασποράς του ιού. [..] Άρα, μία μαύρη τρύπα σ' αυτό το θέμα, θα πυροδοτήσει νέα κύματα και νέα διασπορά και δεν θα αναχαιτίσει την πανδημία στην κοινότητα, άρα δεν θα αποσυμφορήσει και το σύστημα υγείας».Επίσης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ειρήνη Αγαθοπούλου επισήμανε ότι στις οδηγίες των τεστ επισημαίνεται ότι «τα τεστ αυτά είναι για χρήση μόνο από εξειδικευμένο προσωπικό σε περιβάλλον εργαστηρίου ή με τη μέθοδο της αυτοεξέτασης ...

Δείτε επίσης

Τους λόγους για τους οποίους δεν θα επιτραπούν το Πάσχα οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις εξήγησε στο διάγγελμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

iefimerida

Σήμερα καταβάλλονται άλλα 200 εκατ. ευρώ προς τους ιδιοκτήτες, για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο του 2021, τόνισε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας

in.gr

Έντονο κύμα βίας μετά πολλά χρόνια από φιλοβρετανούς διαδηλωτές

athensvoice

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται μία νέα εικονική πραγματικότητα, με τη μαύρη λίστα των θυμάτων να μεγαλώνει διαρκώς

protothema

Ανοίγει η εστίαση σε εξωτερικούς χώρους

athensvoice

Πώς θα γιορτάσουμε φέτος το Πάσχα, τι ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο μήνυμά του προς τον ελληνικό λαό.

newsbomb

Αντικρουόμενες θέσεις υπέρ και κατά του ανοίγματος της εστίασης πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ, το τελευταίο διάστημα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η «Ομάδα Αλήθειας», η οποία ανέσυρε τα αντίστοιχα βίντεο δηλώσεων.

iefimerida

Τον οδικό χάρτη επιστροφής στην κανονικότητα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

iefimerida