Ο Ερντογάν έπαιξε και κέρδισε μέσα στην έδρα του ΝΑΤΟ

Ο Ταγίπ Ερντογάν μπορεί να αισθάνεται ευτυχής και με το δίκιο του. Κατάφερε με εκβιασμούς, απειλές και μεθόδους θεσμικού υποκόσμου να αναγκάσει την Φινλανδία και την Σουηδία να υπογράψουν ένα κείμενο όπου επισημαίνονται τα εξής:Το ΠΚΚ είναι τρομοκρατική οργάνωσηΤρομοκρατικές είναι και οι οργανώσεις που σχετίζονται πολιτικά με το ΠΚΚ όπως το PYD και το στρατιωτικό του σκέλος YPG που δρουν στη Συρία, εντός των αμιγώς κουρδικών περιοχών οι οποίες βρίσκονται είτε υπό καθεστώς κατοχής είτε υπό την απειλή επίθεσης από τον τουρκικό στρατό.Οι δύο χώρες δεσμεύονται να παρεμποδίσουν αποτελεσματικά τις δραστηριότητες των παραπάνω οργανώσεων.Η Σουηδία και η Φινλανδία δεσμεύονται να εκδώσουν ...

Δείτε επίσης

Άρθρο για τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, φιλοξενεί σήμερα στην ιστοσελίδα του ο Guardian, αποκαλώντας τον «πολιτικό αουτσάιντερ».

iefimerida

Τη διαφωνία του να καταργηθεί η θητεία εξέφρασε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος, Ευάγγελος Αποστολάκης.

iefimerida

«Τα ζητήματα που αφορούν στην αντιπλημμυρική και αντιπυρική θωράκιση του λεκανοπεδίου είναι απόλυτης προτεραιότητας», τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την επίσκεψή του στα αντιπλημμυρικά έργα στη Μάνδρα.

iefimerida

Ερωτηθείς αν ο Στέφανος Κασσελάκης έχει πάει στρατό ο  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι ήταν στο εξωτερικό

protothema

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του β' γύρου των εσωκομματικών εκλογών στην αξιωματική αντιπολίτευση

lifo

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη διενέργεια των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023.

kosmodromio

Το μήνυμα της Έφης Αχτσιόγλου κλείνει σε μώβ φόντο, στη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ συμβολίζει τον φεμινισμό

protothema

Τι θα καθορίσει την ψήφο το χαμόγελο ή η εμπειρία στον στίβο της πολιτικής, διερωτάται η υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

protothema