Οικολόγοι εναντίον απολιγνιτοποίησης

Όπως είναι γνωστό γάμοι γίνονται είτε από έρωτα είτε από συμφέρον. Στην πρώτη περίπτωση υπερχειλίζουν τα αισθήματα, ενώ στη δεύτερη κυριαρχεί η ιδιοτέλεια. Κάποιοι ακολουθούν τις επιθυμίες τους, υποστηρίζοντάς τες με πάθος. Και άλλοι ενδύονται το κουστούμι του φλογερού εραστή για να πετύχουν τους ιδιοτελείς σκοπούς τους. Αντίστοιχες συμπεριφορές παρατηρούνται και στην πολιτική. Από τη μια, βλέπουμε τους αυθεντικούς εκφραστές που πιστεύουν με θέρμη στις ιδέες τους και τις προωθούν με ζήλο. Από την άλλη, υπάρχουν κι εκείνοι που προκειμένου να πετύχουν τις ευτελείς επιδιώξεις τους, υποδύονται κάτι που δεν είναι. Οι διαφορές ανάμεσά τους αποδεικνύονται διακριτές και ουσιαστικές.   Το αληθινό και το γνήσιο ξεχωρίζει από το κίβδηλο ...

Δείτε επίσης

Πάρκο έξι στρεμμάτων που χρηματοδοτήθηκε από ελληνικές επιχειρήσεις στην Αλβανία εγκαινίασαν την Παρασκευή στα Τίρανα ο δήμαρχος Αθηναίων... Τίρανα Αλβανία Κώστας Μπακογιάννης Ελληνικό Πάρκο

zougla

Ο βουλευτής Μεσσηνίας Χρυσομάλλης «αποκάλυψε» πως ο Κωστής ο Χατζηδάκης είναι μια ελληνική εκδοχή του Μπακούνιν

athensvoice

Πάρκο έξι στρεμμάτων που χρηματοδοτήθηκε από ελληνικές επιχειρήσεις στην Αλβανία εγκαινίασαν σήμερα στα Τίρ

protothema

Πάρκο έξι στρεμμάτων που χρηματοδοτήθηκε από ελληνικές επιχειρήσεις στην Αλβανία εγκαινίασαν στα Τίρανα ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και ο ομόλογός του της αλβανικής πρωτεύουσας Εριόν Βελιάι, παρουσία πλήθους κόσμου.

iefimerida

Την ικανοποίηση του για την απόφαση της Γερμανίας να απελευθερώσει πλήρως την τουριστική κίνηση προς την Ελλάδα τονίζει σε δήλωση του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

iefimerida

Για τα δραματικά γεγονότα του Ιουνίου του 2011 μίλησε σε ειδική διαδικτυακή εκδήλωση ο Ευάγγελος Βενιζέλος με θέμα:  «Ποιο είναι το νόημα της διδασκαλίας του Συνταγματικού Δικαίου στην εποχή μας;» που διοργάνωσαν οι Εκδόσεις Σάκουλα με αφορμή τη νέα έκδοση του βιβλίου του «Μαθήματα Συνταγματικού Δικαίου»

skai

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ Αγίας Παρασκευής, πραγματοποίησε σήμερα ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης.

newsbomb

Μιλώντας στο Διπλωματικό Φόρουμ της Αττάλειας ο κ. Ερντογάν ανέφερε ότι «αισθανόμαστε ικανοποίηση για την ώθηση που έχουμε πετύχει την τελευταία περίοδο στις σχέσεις μας με την Ελλάδα» επαναλαμβάνοντας ωστόσο ότι «υποστηρίζουμε την πρόταση λύσης δύο κρατών στην Κύπρο»

in.gr