Παραιτήθηκε ο Γρηγόρης Δημητριάδης από γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού

Την παραίτησή του υπέβαλλε αιφνιδιαστικά, το πρωί της Παρασκευής 5 Αυγούστου 2022, ο γενικός γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης. Την παραίτησή του αιφνιδιαστικά, υπέβαλε το πρωί της Παρασκευής (5/8), ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή από τον πρωθυπουργό, όπως αναφέρει η λιτή ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου. «Ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, υπέβαλε την παραίτησή του. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή από τον Πρωθυπουργό», αναφέρεται στην ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο Γρηγόρης Δημητριάδης είναι στην πρώτη γραμμή, από την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Επί 6 χρόνια ...

Δείτε επίσης

Παρά τις κρίσεις καταφέραμε να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας, ανέφερε ο πρωθυπουργός - «Η Ελλάδα βρίσκεται τώρα σε πολύ καλύτερη θέση απ' ό,τι ήταν, όταν αναλάβαμε τη διακυβέρνηση, το 2019»

protothema

Καλούν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να παρουσιάσει πρόταση εν όψει του Συμβουλίου Ενέργειας της 30ής Σεπτεμβρίου - Τι αναφέρουν στην επιστολή που συντάχθηκε με πρωτοβουλία Ελλάδας, Ιταλίας, Πολωνίας και Βελγίου

protothema

Οι δράσεις αυτές αφορούν τα υπουργεία Επικρατείας, Εσωτερικών, Υγείας, Δικαιοσύνης, Οικονομικών, Μεταφορών και του αρμόδιου υπουργείου για τον Τύπο και την ενημέρωση.

real

Δεκαπέντε χώρες της ΕΕ υπογράφουν επιστολή προς τη Κομισιόν, με την οποία ζητούν να παρουσιάσει πρόταση για πλαφόν στη χονδρική τιμή του φυσικού αερίου, ενόψει του έκτακτου Συμβουλίου Ενέργειας στις 30/9.

iefimerida

Τι ανησυχεί τους πολίτες για τον δύσκολο χειμώνα που ξεκινά και πώς προσδοκούν να ανταπεξέλθουν στις παγκόσμιες οικονομικές αναταράξεις;

real

Ο πρωθυπουργός άκουσε με προσοχή τα αιτήματα που του έθεσαν, ενώ τους διαβεβαίωσε ότι θα έχει συνάντηση μαζί τους στην Αθήνα το επόμενο διάστημα.

real

Όπως όλα δείχνουν, η Άγκυρα κλιμακώνει επικίνδυνα την επιθετικότητά της με σκοπό να οδηγήσει τα πράγματα στα άκρα.

real

Ζητήματα του τουρισμού τέθηκαν κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με εκπροσώπους του κλάδου, στο Ηράκλειο Κρήτης.

iefimerida