Πόλεμος στην Ουκρανία - Δένδιας και Σακελλαροπούλου πάνε Κίεβο μέσα στον Οκτώβριο

Στην ουκρανική πρωτεύουσα θα μεταβεί ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, σε ημερομηνία που δεν έχει ακόμα καθοριστεί -κατά πληροφορίες, μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί αεροπορικώς στην Πολωνία και από εκεί, πιθανότατα με τρένο, στο Κίεβο. Εκεί, αναμένεται να συναντηθεί με τον Ουκρανό πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, και τον υπουργό Εξωτερικών, Ντμίτρο Κουλέμπα. } else { ...

Δείτε επίσης

«Προασπίζουμε την ενημέρωση των καταναλωτών σχετικά με την ανθεκτικότητα και τη δυνατότητα επισκευής των προϊόντων», σημειώνει ο Νίκος Παπαθανάσης.

iefimerida

Η ακρίβεια είναι το βασικό πρόβλημα των πολιτών, καθώς όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της GPO για το Star έξι στους δέκα πολίτες έχουν περιορίσει τις

newsit

Ο υπουργός Δικαιοσύνης τοποθετήθηκε στην κοινοβουλευτική επιτροπή που επεξεργάζεται το σχέδιο νόμου για τη διαδικασία της άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών.

in.gr

Με τον νέο εκτελεστικό διευθυντή της οργάνωσης American Jewish Committee (AJC) Τεντ Ντόιτς (Ted Deutch) συναντήθηκε σήμερα ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος.

iefimerida

Στη Λάρισα στο κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας έφτασε το απόγευμα ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, προκειμένου να συμμετάσχει σε σύσκεψη για την καινοτομία, με τίτλο «Εκπαιδεύοντας στην Καινοτομία».

iefimerida

Τσιάρας : Το νομοσχέδιο στην πραγματικότητα παρουσιάζει μια ποινική νομοθεσία, η οποία εξοπλίζει με τα απαραίτητα εργαλεία για την αντιμετώπιση των λογισμικών...

newsbomb

Το νομοσχέδιο αναμένεται να τεθεί προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου.

kosmodromio

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς συμμετείχε τις τελευταίες δύο ημέρες στην 22η Διάσκεψη του Βερολίνου για την Ασφάλεια.

iefimerida