Πού θα πολιτευθούν οι εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί και στελέχη της ΝΔ -Άγρια μάχη για την εκλογή

Υποψήφιοι στην προεκλογική αρένα για το κυνήγι του σταυρού θα πέσουν για πρώτη φορά οι εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη φέρνοντας ανατροπές στα ψηφοδέλτια αρκετών περιφερειών, κυρίως της Αττικής. Ως πρωτάρηδες στη μάχη του σταυρού, αλλά όχι της πολιτικής, έχουν ήδη αρχίσει να «τρέχουν» σε κομματικές και μη εκδηλώσεις στις περιφέρειες που θα πολιτευτούν και να έρχονται σε επαφή με τους ψηφοφόρους της ΝΔ. Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για τις εκλογές έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι ανακοινώσεις των υποψηφιοτήτων τους, οι οποίες συνοδεύτηκαν από μια φωτογραφία με τον πρωθυπουργό στο γραφείο του. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΟι εξωκοινοβουλευτικοί ...

Δείτε επίσης

Όλη η απόφαση για το επίδομα βενζίνης, με βάση την τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή

protothema

Η αμυντική συνεργασία Ελλάδας - Ηνωμένου Βασιλείου και η ανταλλαγή των ΤΟΜΑ BMP-1 με Marder ύστερα από συμφωνία με τη Γερμανία, αντικείμενα συζητήσεων.

real

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε από την ολομέλεια της Βουλής, το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για το νέο αδειοδοτικό πλαίσιο των...

newsbomb

Τι έδειξε η κρίσιμη, όντως, Σύνοδος του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη για τα ελληνοτουρκικά; Οταν κατέπεσε ο «κουρνιαχτός» φάνηκε ότι η Ελλάδα ενισχύει τον ρόλο της, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν περιορίστηκε στα ανταλλάγματα για Σουηδία-Φινλανδία.

iefimerida

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε από την ολομέλεια της Βουλής, το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για το νέο αδειοδοτικό πλαίσιο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

iefimerida

Η ATHENS VOICE διαλέγει κάθε μέρα τις αναρτήσεις που συζητήθηκαν περισσότερο στα social media

athensvoice

Άμεση ανάλυση: Η τουρκική διπλωματική επίθεση στην Μαδρίτη και οι πρώτες αντιδράσεις

athensvoice

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε από την ολομέλεια της Βουλής, το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέρ

protothema