
Δείτε επίσης
Μετωπική επίθεση προς τον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε από την Πάτρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, τονίζοντας πως «αν νομίζουν πως θα ρίξουν τον Μητσοτάκη με TikTok, είναι γελασμένοι».
Αναλλοίωτο παραμένει το πολιτικό σκηνικό, τρεις μήνες μετά τις εθνικές εκλογές και μερικές ημέρες μετά την εκλογή του Στ. Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB για το Open.
Για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ και την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη ως προέδρου του κόμματος μίλησε στην ΕΡΤ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτη Πέρκα.
«Ο αναθεωρητισμός δεν είναι αποδεκτός στον 21ο αιώνα», τόνισε ο Νίκος Δένδιας κατά την ομιλία του στο συνέδριο του Economist.
Για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ και την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη ως προέδρου του κόμματος μίλησε στην ΕΡΤ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτη Πέρκα.
Μήνυμα για τήρηση της δημοσιονομικής σταθερότητας και στήριξη των πληγέντων από τις φυσικές καταστροφές, αλλά και της εξωστρεφούς βιομηχανίας, έδωσε απόψε ο Κωστής Χατζηδάκης στη γ.σ. του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ).
Οι μεσογειακές χώρες της ΕΕ, οι ηγέτες των οποίων συνεδρίασαν την Παρασκευή (29/9) στη Μάλτα, ζήτησαν να υπάρξει μια «ενιαία» και «διαρθρωτική» απάντηση στη μεταναστευτική κρίση.
Κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για το μεταναστευτικό στη Σύνοδο των 9.