Σκέρτσος: Η επιλογή από τον ΣΥΡΙΖΑ υποψηφίων που υιοθετούν την πιο ακραία τουρκική προπαγάνδα προκαλεί ερωτηματικά

«Ελπίζουμε και αναμένουμε στη σημερινή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ που θα ασχοληθεί με την ανάλυση των αιτιών της εκλογικής ήττας σε όλη την επικράτεια και με τις βουλευτικές του λίστες, ο κ. Τσίπρας και τα μέλη του κόμματός του να αναλύσουν και τα αίτια της νίκης του υποψηφίου που επέλεξαν να τους εκπροσωπήσει στη Ροδόπη, κ. Οζγκιούρ». Αυτό τόνισε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας 'Ακης Σκέρτσος, με αφορμή δημόσιες τοποθετήσεις του κ. Οζγκιούρ.Όπως ανέφερε ο κ. Σκέρτσος "η επιλογή υποψηφίων που υιοθετούν την πιο ακραία τουρκική προπαγάνδα, μιλούν ανοιχτά για ...

Δείτε επίσης

Ο Νίκος Σούλης βρέθηκε προσκεκλημένος στην ΕΡΤ και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη συνεργασία του με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

iefimerida

«Τα χρήματα που διαθέτει ο ευρωπαϊκός προϋπολογισμός δεν μπορούν να καλύψουν τους στόχους που η ίδια η Κομισιόν θέτει», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.

iefimerida

Ο Νίκος Σούλης βρέθηκε προσκεκλημένος στην ΕΡΤ και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη συνεργασία του με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

iefimerida

Νέα σελίδα για πάνω από 500 φορείς του δημοσίου, των οποίων οι διοικήσεις θα επαναξιολογηθούν - Ιδρύονται ειδικές μονάδες αντιμετώπισης των εγκεφαλικών

protothema

Επίθεση κατά του Γρηγόρη Γεροτζιάφα εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, με αφορμή την αποχώρηση του πρώτου από τον ΣΥΡΙΖΑ.

iefimerida

Καζάνι που βράζει ή σπασμωδικές αντιδράσεις ηττημένων μέχρι να κατακαθίσει ο κουρνιαχτός της εκλογής Κασσελάκη ως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ; Λεπτές οι ισορροπίες που καλείται να κρατήσει, πριν ξεκινήσει τις εκκαθαρίσεις και μέχρι να βρει τα πατήματά του.

iefimerida

Λέγοντας ότι έχουμε ευθύνη να μείνουμε ενωμένοι, η Σία Αναγνωστοπούλου μίλησε σήμερα για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ.

iefimerida

Δεν απετέλεσε έκπληξη για μένα η επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη, είπε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, μιλώντας το μεσημέρι με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

iefimerida