Σκρέκας: Τον Μάρτιο τα προγράμματα για αντικατάσταση θερμοσίφωνα και φωτοβολταϊκών -Οι δικαιούχοι

Κριτήρια αντικειμενικά, κοινωνικά και οικονομικά θα ισχύσουν για τα προγράμματα τα οποία αναμένεται να ανοίξουν μέσα στον επόμενο μήνα, δήλωσε στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας.Συγκεκριμένα δήλωσε ότι μέσα στον Μάρτιο (το αργότερο μέχρι την Τρίτη εβδομάδα) θα ανοίξει η πλατφόρμα τόσο για την εγκατάσταση θερμοσιφώνων, αλλά και το νέο πρόγραμμα «φωτοβολταϊκά στη στέγη με μπαταρία», που θα στηρίζει μέχρι 10 κιλοβάτ. Ως προς το δευτερο, το ποσοστό επιδοτησης για την μπαταρία θα φτάσει ακόμη και το 100%. Το σύστημα φωτοβολταϊκών με μπαταρία βοηθά τους ιδιοκτήτες να αποκτήσουν ενεργειακή αυτονομία και τη νύχτα. ...

Δείτε επίσης

Ποιοι μπορούν να ψηφίσουν και ποιοι όχι στις εκλογές 2023 - Την ημερομηνία των εκλογών ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

newsbomb

Στις 21 Μαΐου, σε λιγότερο από δυο μήνες από σήμερα, εκατομμύρια πολίτες θα σπεύσουν στις κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές του 2023.

iefimerida

Η παράμετρος των πανελλαδικών εξετάσεων, αλλά και των διεθνών υποχρεώσεων της χώρας μας

protothema

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πριν από λίγο στο υπουργικό συμβούλιο ότι οι Εκλογές 2023 θα διεξαχθούν την Κυριακή 21 Μαΐου.

iefimerida

Εκλογές 2023: Mετά τις εκλογές δεν θα υπάρξει διαφορετική πορεία του κόμματος και του κ. Λοβέρδου, επεσήμανε ο Κώστας Σκανδαλίδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

newsbomb

Αναλυτικός οδηγός για τους Έλληνες του εξωτερικού που επιθυμούν να ψηφίσουν από τον τόπο διαμονής τους στις επερχόμενες εκλογές.

newsbomb

Με μεγάλη ικανοποίηση υποδέχθηκαν στην Κουμουνδούρου την ανακοίνωση εκ μέρους του Κυριάκου Μητσοτάκη της ημερομηνίας όπου θα διεξαχθούν οι εκλογές, με...

newsbomb

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πριν από λίγο στο υπουργικό συμβούλιο ότι οι Εκλογές 2023 θα διεξαχθούν την Κυριακή 21 Μαΐου.

iefimerida