Σταύρος Ψυχάρης: Το πικρό τέλος ενός μύθου που ξεκίνησε από το μηδέν

«Λοιπόν, άκου: Οταν έρθει η συζήτηση για τον “Οικονομικό Ταχυδρόμο”, θα πάρεις εσύ τον λόγο και θα πεις στον κ. Λαμπράκη ότι πάμε σε αναστολή της έκδοσης. Προς Θεού, δεν θα πεις για κλείσιμο, ούτε θα υπονοήσεις κλείσιμο. Αναστολή. Και αναλόγως των καταστάσεων, θα ξαναδούμε το θέμα της έκδοσής του. Ετσι θα του πεις»! Ο Σταύρος Ψυχάρης ήξερε ότι για τον Χρήστο Λαμπράκη ο «Οικονομικός Ταχυδρόμος» ήταν μέρος της κληρονομιάς του πατέρα του. Εχοντας αποφασίσει να τον κλείσει, ενορχήστρωνε την ενημέρωση του εκδότη ώστε το πράγμα να πέσει στα μαλακά - όπως και έγινε τον Ιούνιο του 2004. Ελεγε ...

Δείτε επίσης

Το ζήτημα της κυοφορούμενης συμφωνίας Τουρκίας-Λιβύης για την εκμετάλλευση των λιβυκών ενεργειακών πηγών απ

lifo

H ανάρτηση του Έλληνα ΥΠΕΞ για τη συνάντηση με τον Πατρίκ Μεζονάβ

protothema

Σχετικά με όσα παράλογα ανέφερε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ο Ακάρ αναφέρει πως «οι Έλληνες υποστηρίζουν ότι έχουν σώσει εκατοντάδες πρόσφυγες στο Αιγαίο. Ωστόσο έχουν μετατρέψει το Αιγαίο σε ένα νεκροταφείο προσφύγων».

in.gr

Με την επιστροφή του μέχρι πρότινος ανεξάρτητου Παναγιώτη Κουρουμπλή στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από σχεδόν 10 μήνες, εκκινούν οι εργασίες της τέταρτης και τελευταίας συνόδου της Βουλής.

iefimerida

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1559297602250-0-866712'); }); goo

real

«Η τουρκική προκλητικότητα έχει αποκτήσει εξωφρενικά χαρακτηριστικά»

lifo