Συρεγγέλα: Εφαρμόζουμε την ισότητα παντού

«Η Ελλάδα», υπογράμμισε η κ. Συρεγγέλα, «είναι μία από τις χώρες που αγωνίζονται για να κάνουν την ισότητα των φύλων πράξη».  Για τα οφέλη της ουσιαστικής ισότητας των φύλων στην κοινωνική και στην οικονομική ανάπτυξη των χωρών μίλησε σήμερα η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Μαρία Συρεγγέλα, σε συνέδριο που διοργάνωσε η τσεχική προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στην Πράγα, με θέμα «Η Ευρώπη του αύριο: Ισότητα των Φύλων και Οικονομία».Όπως ανέφερε η υφυπουργός, «οι χώρες που επενδύουν στην ισότητα, αυξάνουν σημαντικά τον αριθμό θέσεων ...

Δείτε επίσης

«Η χώρα ήταν λειτουργική. Υπήρξαν οργανωμένες διακοπές για να αποφύγουμε ευρύτερα δυνατά προβλήματα. Υπήρξε προετοιμασία, υπήρξε πλήρης συντονισμός, οι πολίτες είδαν διαφορές σε σχέση με τον παρελθόν. Διδασκόμαστε από τα λάθη μας και κάνουμε το καλύτερο δυνατόν ώστε να είναι ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο ο κρατικός μηχανισμός», απάντησε ο Γιάννης Οικονόμου σε ερώτηση για την διαχείριση της κακοκαιρίας από την κυβέρνηση.

iefimerida

Για τις συνέπειες του καταστροφικού σεισμού στην Τουρκία, για τα αιτήματα που υπάρχουν για βοήθεια και για τον τρόπο που μπορεί να παρασχεθεί, καθώς και για την εξέλιξη της κακοκαιρίας 'Μπάρμπαρα', ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε τηλεδιάσκεψη που είχε σήμερα με τα αρμόδια υπουργεία.

real

Για «αφωνία» του πρωθυπουργού και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με δημοσιεύματα για σχέσεις της Greek Mafia με την ΕΥΠ και την ΕΛΑΣ, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

iefimerida

Ο τίτλος δημοσιεύματος «ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε την κοινωνία» δεν έχει καμιά σχέση με δική μου δήλωση» αναφέρει ο πρώην υπουργός Υγείας

protothema

Με αφορμή την κακοκαιρία έχει σημασία να μην παραγνωρίζουμε την ιδιαίτερα μεγάλη αξία της τηλεκπαίδευσης και της τηλεργασίας που μπορούν να δίνουν λύσεις, όπως λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

protothema

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην ανταπόκριση του κρατικού μηχανισμού αλλά και στη βοήθεια της Ελλάδας στην Τουρκία μετά τον φονικό σεισμό .

newsbomb

Για «αφωνία» του πρωθυπουργού και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με δημοσιεύματα για σχέσεις της Greek Mafia με την ΕΥΠ και την ΕΛΑΣ, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

iefimerida

'Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον τούρκικο, κούρδικο και συριακό λαό για τον φονικό σεισμό στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων', σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25.

real