Ζαχαριάδης – Θεοδωράκης: Γραπτός Διαγωνισμός όχι προσλήψεων, αλλά προεκλογικής ομηρείας - Epiloges

Κοινή Δήλωση του Τομεάρχη Εσωτερικών Κώστα Ζαχαριάδη και του Γρηγόρη Θεοδωράκη, πρώην Γ.Γ. του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ο πολυδιαφημισμένος από την κυβέρνηση γραπτός διαγωνισμός για προσλήψεις στο Δημόσιο Τομέα εξελίσσεται σε ένα γραμμάτιο χωρίς αντίκρισμα, σε μια πρωτοφανή απόπειρα εξαπάτησης της Ελληνικής κοινωνίας. Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση στήνει ένα προεκλογικό εμπόριο ελπίδας εκμεταλλευόμενη την εργασιακή και οικονομική ανασφάλεια δεκάδων χιλιάδων συμπολιτών μας. Ειδικότερα με βάση την αριθ. 2Γ/2022 Πρόσκληση – Προκήρυξη που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης προκύπτουν τα ακόλουθα: Δεν πρόκειται για προκήρυξη διορισμού σε συγκεκριμένες θέσεις, αλλά για πρόσκληση κατάταξης υποψηφίων σε πίνακα προτεραιότητας. Με άλλα λόγια η κυβέρνηση καλεί ...

Δείτε επίσης

Για τις Βρυξέλλες αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

iefimerida

Ευθύνες στην κυβέρνηση αποδίδει τη εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου αναφερόμενη στην συζήτηση στην Βουλή για «το κόμμα Κασιδιάρη» τονίζοντας πως «χάθηκε η ευκαιρία να υπάρξει ευρύτατη πλειοψηφία σε ένα ζήτημα που μας ενώνει όλους».

iefimerida

Μιλώντας στο Newsweek, ο Γιαβλίνσκι, ιδρυτής του κόμματος Yabloko, είπε ότι «η κατάπαυση του πυρός είναι απολύτως απαραίτητη, τότε θα ξεκινήσουμε κάθε είδους συνομιλίες».

kosmodromio

'Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βάζει στο στόχαστρο τους ανθρώπους του Πολιτισμού γιατί τους φοβάται, όπως ό,τι δεν μπορεί να ελέγξει', αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας με αφορμή την 'πρωτοφανή μεταπολιτευτικά', όπως την χαρακτηρίζει, απόφαση των καθηγητών του Εθνικού Θεάτρου να παραιτηθούν.

real

Δωρεά εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης στον δήμο Μπερίσο της Αργεντινής, στην πόλη με την παλαιότερη ελληνική κοινότητα στη Νότια Αμερική και με ισχυρά στοιχεία πολυπολιτισμικότητας, ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, κατά την επίσκεψή του στο Μπουένος Άιρες.

iefimerida

Ευθύνες στην κυβέρνηση γιατί, όπως αναφέρει, 'χάθηκε η ευκαιρία να υπάρξει ευρύτατη πλειοψηφία σε ένα ζήτημα που μας ενώνει όλους', αποδίδει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου αναφερόμενη στην συζήτηση στην Βουλή για 'το κόμμα Κασιδιάρη'.

real

«Ο Πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια. Είναι ανάγκη», γράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

lifo

Για τις Βρυξέλλες αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

iefimerida