Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Real fm 97,8: «Να γυρίσουμε σελίδα ως κοινωνία»

Την επιτακτική ανάγκη της κοινωνίας να γυρίσει σελίδα επεσήμανε κατά την ραδιοφωνική της συνέντευξη στο Real fm 97,8,  η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου ενώ εκτίμησε πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι σε αποδρομή. Στη συνέντευξή της στον Real FM, και στην εκπομπή του Γιάννη Παπαγιάννη, η κ. Κωνσταντοπούλου ξεκίνησε με τη διαπίστωση ότι είναι μεγαλύτερη η διάθεση του κόσμου να προσεγγίσει την Πλεύση Ελευθερίας, γεγονός που τους γεμίζει με χαρά, αλλά και ευθύνη, όπως είπε.«Σαν να έφυγε ένας πέπλος και ο κόσμος έρχεται κοντά μας», σημείωσε χαρακτηριστικά. «Δεν περιοριζόμαστε σε ένα τμήμα, ...

Δείτε επίσης

Το σχέδιο δράσης και τις άμεσες ενέργειες για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία Daniel σε Θεσσαλία και Φθιώτιδα παρουσίασε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

iefimerida

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να επιδείξει την άρτια φυσική και σωματική του κατάσταση, ενδεχομένως όμως να μην ήταν ο κατάλληλος χώρος, για να το κάνει αυτό...

protothema

Σε κανένα κόμμα δεν «έχουν την έννοια ότι όποιος περνάει “απ έξω” ας πούμε και δίνει δύο ευρώ, μπορεί να γίνει πρόεδρος του κόμματος»

protothema

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικοινωνιακός με τους πολίτες – Αρνήθηκε να απαντήσει σε πολιτικές ερωτήσεις και περιορίστηκε στο να περιγράψει το αγαπημένου του φαγητό

protothema

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα ενημέρωση από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στη Λάρισα, υπό τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη.

iefimerida

«Η Ελλάδα προχώρησε σε μέτρα κατά του πληθωρισμού, που δεν έλαβε καμία άλλη χώρα», σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Σκρέκας, για την τροπολογία αντιμετώπισης των πληθωριστικών πιέσεων σε βασικά αγαθά.

iefimerida

Η νέα εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη έδωσε μια μάλλον… ιδιότυπη (και σίγουρα αυτοαναφορική) απάντηση όταν ρωτήθηκε για το σχέδιο του Στέφανου Κασσελάκη.

iefimerida

Το σχέδιο δράσης και τις άμεσες ενέργειες για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία Daniel σε Θεσσαλία και Φθιώτιδα, παρουσίασε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

iefimerida