Στο εδώλιο για τον φόνο του πατριού και κατόπιν συζύγου της - Τη βίαζε από τα 12! (vid)

Από τα 12 της τη βίαζε ο πατριός της, ο οποίος έγινε στη συνέχεια σύζυγός της, την ξυλοκοπούσε, την ανάγκαζε να εκδίδεται: Νέο σύμβολο των θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας στη Γαλλία, μια γυναίκα 40 ετών δικάζεται από σήμερα, διότι δολοφόνησε τον φερόμενο ως βασανιστή της. Στο δικαστήριο του Σαόν ε Λουάρ, στην κεντρική Γαλλία, ξεκίνησε η δίκη της Βαλερί Μπακό, που προβάλλεται συχνά από τα γαλλικά ΜΜΕ ως η «νέα Ζακλίν Σοβάζ», μια 60χρονη που καταδικάστηκε το 2014 διότι σκότωσε τον σύζυγό της έπειτα από δεκαετίες ενδοοικογενειακής βίας, όμως αποφυλακίστηκε το 2016 έπειτα από προεδρική χάρη. Σχεδόν 600.000 άνθρωποι έχουν υπογράψει ένα αίτημα ...

Δείτε επίσης

Η ενημέρωση του ΕΟΔΥ για την πανδημία και τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα κατά το τελευταίο 24ωρο. Δείτε την γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων.

sdna

Στο έλεος της φωτιάς η βόρεια Αττική,με την κατάσταση να έχει φύγει εκτός ελέγχου.

sdna

Στο έλεος της φωτιάς η βόρεια Αττική,με την κατάσταση να έχει φύγει εκτός ελέγχου.

sdna

Τη στιγμή που πολλές περιοχές στην Ελλάδα βρίσκονται μέσα σε πύρινο κλοιό, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των ελληνικών ΜΜΕ το ρωσικό πυροσβεστικό αεροπλάνο Beriev Be-200.

sdna

Τα πύρινα μέτωπα είναι πάρα πολλά αυτή την ώρα στην χώρα μας, με πυροσβέστες και εθελοντές να δίνουν μάχη με τις φλόγες.

sdna

«Πιθανότατα έχουν μείνει πίσω άνθρωποι, δεν μπορώ να γνωρίζω», είπε ο κ. Τζαβάρας

sdna

Σε τρία μέτωπα καίει η μεγάλη φωτιά στη Βόρεια Εύβοια, με τις φλόγες να «καταπίνουν» χιλιάδες στρέμματα παρθένου δάσους.

sdna