Ξεκίνησε η χορήγηση μονοκλωνικών αντισωμάτων-Σε ποια νοσοκομεία διατίθενται

Άρχισε η διαδικασία της χορήγησης μονοκλωνικών αντισωμάτων σε ασθενείς, οι οποίοι έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό καθώς η αρμόδια επιτροπή προχώρησε στην έγκριση της αίτησης που αυτοί είχαν κάνει. Ομαλά εξελίσσεται η διαδικασία χορήγησης μονοκλωνικών αντισωμάτων σε ασθενείς με covid-19 των οποίων η αίτηση εγκρίθηκε από την αρμόδια επιστημονική επιτροπή που έχει συσταθεί. Όπως δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γενικός γραμματέας υπηρεσιών υγείας του υπουργείου Υγείας Γιάννης Κωτσιόπουλος, οι ασθενείς που τα έλαβαν είναι καλά στην υγείας τους. Σύμφωνα με τον κ. Κωτσιόπουλο, τα 10 επιλεγμένα Νοσοκομεία (Σωτηρία, Σισμανόγλειο, ΑΧΕΠΑ, Παπαγεωργίου, Λαμίας και τα Πανεπιστημιακά Αλεξανδρούπολης, Λάρισας, Ιωαννίνων, Πατρών-Ρίου, Ηρακλείου) είναι απολύτως έτοιμα να υποδεχθούν ...

Δείτε επίσης

Έφυγε απόψε από τη ζωή, σε ηλικία 87 ετών, ο σπουδαίος ζωγράφος Αλέκος Φασιανός.

sdna

Τι δήλωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, για την επικαιρότητα στο ζήτημα του κορωνοϊού.

sdna

Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε φρικτό θάνατο ο Τζώρτζης Μονογυιός μετά την πρόσκρουση της Ferrari που οδηγούσε, μίλησε ο εμπειρογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς.

sdna

«Θα αποφασίσουμε για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όπως είναι προγραμματισμένο. Θα τεθεί σε ισχύ στις αρχές Φεβρουαρίου», είπε ο καγκελάριος σε συνέντευξη Τύπου.

sdna

Στην περιοχή παρατηρείται έντονη σεισμική δραστηριότητα.

sdna

Αμέσως μετά, ο φερόμενος ως δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό».

sdna

Μοντέλο πρόγνωσης από τις ΗΠΑ δείχνει ότι με τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού σώθηκαν περίπου 250.000 ζωές, αποτράπηκαν σχεδόν 1,2 εκατομμύρια νοσηλείες και δεν «κόλλησαν» περίπου 14 εκατομμύρια.

sdna

Ισχυρός σεισμός 5,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Άγιο Όρος.

sdna