'Παγώνουν' οι κρατικές επιχορηγήσεις ταινιών - Επιστολή διαμαρτυρίας του ΣΑΠΟΕ για το 'κλείδωμα' του ΕΚΟΜΕ

Την "απόλυτη κατάπληξη και βαθιά απογοήτευσή" του εκφράζει ο Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Παραγωγών Οπτικοακουστικών Έργων (ΣΑΠΟΕ) μετά την παύση της λειτουργίας της πλατφόρμας του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) σε ό,τι αφορά στην ενίσχυση οπτικοακουστικών έργων μέσω του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ). Όπως αναφέρεται στην επιστολή που απέστειλε ο ΣΑΠΟΕ στον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη, το ΕΚΟΜΕ αποφάσισε "εν μία νυκτί" να "κλειδώσει" το ΠΣΚΕ με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή καμία ενέργεια από τους παραγωγούς. ADVERTISING Παράλληλα, ζητούν την αποπομπή του προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του ΕΚΟΜΕ, Πάνου Κουάνη. Ακολουθεί αυτούσια η επιστολή του ΣΑΠΟΕ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, Με την παρούσα ...

Δείτε επίσης

Όλα αυτά, στο τρέιλερ του «Paint», της επερχόμενης ταινίας για έναν τηλεοπτικό ζωγράφο που δεν κατονομάζεται αλλά όλοι ξέρουμε ποιος είναι.

kathimerini

Τη δική του "σφραγίδα" στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμο της Πάτρας για την Τσικνοπέμπτη (16 Φεβρουαρίου) θα βάλει και φέτος από νωρίς το πρωί ο

dete

Πέντε ευκαιρίες για να ψυχαγωγηθείτε δωρεάν την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου.

news247

Νέα ανακοίνωση εξέδωσαν οι καθηγητές της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, που υπέβαλαν την παραίτησή τους, μέσα από την οποία αφήνουν σαφείς αιχμές κατά της κυβέρνησης.

thetoc

Τα «Πάντα Όλα» είναι ο τίτλος της ταινίας που διεκδικεί βραβείο Όσκαρ σε 11 διαφορετικές κατηγορίες της φετινής διοργάνωσης.

megatv

Το «Apollo Wind Spinner» είναι το πρώτο έργο του Αμερικανού καλλιτέχνη σε ελληνικό δημόσιο χώρο και πλέον θα υποδέχεται τους επισκέπτες της Ύδρας.

lifo

Σαν σήμερα στις 9 Φεβρουαρίου του 1857, έφυγε από τη ζωή ο εθνικός μας ποιητής... Διονύσιος Σολωμός

zougla

Υπερασπιζόμαστε τα Δημόσια Μουσεία - Η πολιτιστική κληρονομιά είναι η κοινή μας περιουσία, δεν την παραχωρούμε στους «εκλεκτούς» της εκάστοτε κυβέρνησης.

kosmodromio