Ελένη Γερασιμίδου: «Οι άνθρωποι του Πολιτισμού δεν υπολογίζονται από την Πολιτεία»

Είπε λεπτομέρειες της παράστασης που έχει την δομή της παλιάς επιθεώρησης αλλά είναι κάπως σαν new entry. Έχει ζωντανή μουσική αλλά δεν έχει μπαλέτο. Θα παρουσιάζεται από τις 14 Ιουνίου στην δροσερή αυλή του θεάτρου. Αναφέρθηκε επίσης στο πως όλοι οι ήρωες της παράστασης εξορίζονται στο εξωτικό νησί Porto Salta για να μάθουν να φέρονται αλλά ...πίσω έχει η κάλπη την ουρά. } else { ...

Δείτε επίσης

Μια βραδινή εκδήλωση στο μπαρ του ΕΜΣΤ, στο πλαίσιο του Modern Love Festival.

lifo

Πού και πότε θα πραγματοποιηθεί - Τι θα γίνει με τα προπωλημένα εισιτήρια

protothema

«Η χώρα μας έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα για να γίνει το κέντρο παραγωγών ταινιών, που οφείλουμε να ενισχύσουμε για την ενδυνάμωση της βιώσιμης οικονομίας».

iefimerida

Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του θρυλικού κιθαρίστα και δέκα φορές βραβευμένου με Grammy, Κάρλος Σαντάνα θα προβληθεί σε κινηματογραφικές αίθουσες, όπως ανακοίνωσαν οι Sony Picture Classics και Trafalgar Releasing.

iefimerida

Το εξώφυλλο-ύμνος σε εκείνες που άλλαξαν τους κανόνες του modeling

lifo

Λευκάδα, 26-09-2023 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συμμετοχή του χορευτικού τμήματος παραστάσεων της Νέας Χορωδίας Λευκάδας στις εκδηλώσεις για τη Ναυμαχία του Ιονίου (Εχινάδων Νήσων-Ναυπάκτου) στη Ζάκυνθο. Το χορευτικό τμήμα παραστάσεων της Νέας Χορωδίας Λευκάδας συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης για τη Ναυμαχία του Ιονίου (Εχινάδων Νήσων-Ναυπάκτου) που πραγματοποιήθηκαν στις 23 Σεπτεμβρίου

lefkadatoday

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στο Ξενοκράτειο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, υλοποιήθηκε επιτυχώς, στο πλαίσιο εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς, ενημερωτική ημερίδα με τίτλο «Άυλη Πολιτιστική κληρονομιά και Μεσολόγγι: Το Πανηγύρι του Άη – Συμιού».

agrinionews