
Δείτε επίσης
Πού και πότε θα πραγματοποιηθεί - Τι θα γίνει με τα προπωλημένα εισιτήρια
«Η χώρα μας έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα για να γίνει το κέντρο παραγωγών ταινιών, που οφείλουμε να ενισχύσουμε για την ενδυνάμωση της βιώσιμης οικονομίας».
Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του θρυλικού κιθαρίστα και δέκα φορές βραβευμένου με Grammy, Κάρλος Σαντάνα θα προβληθεί σε κινηματογραφικές αίθουσες, όπως ανακοίνωσαν οι Sony Picture Classics και Trafalgar Releasing.
Το εξώφυλλο-ύμνος σε εκείνες που άλλαξαν τους κανόνες του modeling
Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, αυτή την Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19:00’ στο Φετιχιέ Τζαμί Ναυπάκτου ο καταξιωμένος ζωγράφος Γιάννης Αδαμάκης θα προσφέρει στον Δήμο Ναυπακτίας και στον Δήμαρχο κ.Βασίλη Γκίζα δύο πίνακες που έχει φιλοτεχνήσει με αφορμή την ατομική του Έκθεση «Ναυς + Πήγνυμι».
Λευκάδα, 26-09-2023 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συμμετοχή του χορευτικού τμήματος παραστάσεων της Νέας Χορωδίας Λευκάδας στις εκδηλώσεις για τη Ναυμαχία του Ιονίου (Εχινάδων Νήσων-Ναυπάκτου) στη Ζάκυνθο. Το χορευτικό τμήμα παραστάσεων της Νέας Χορωδίας Λευκάδας συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης για τη Ναυμαχία του Ιονίου (Εχινάδων Νήσων-Ναυπάκτου) που πραγματοποιήθηκαν στις 23 Σεπτεμβρίου
64ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης (2-12/11) πρόκειται φέτος να τιμήσει το έργο και τη μνήμη του με ένα μεγάλο αφιέρωμα.
Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στο Ξενοκράτειο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, υλοποιήθηκε επιτυχώς, στο πλαίσιο εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς, ενημερωτική ημερίδα με τίτλο «Άυλη Πολιτιστική κληρονομιά και Μεσολόγγι: Το Πανηγύρι του Άη – Συμιού».