Αλέκος Συσσοβίτης: «Έχω πληγωθεί και από φίλους και από σχέσεις και έχω πληγώσει»

Πρόκειται για μια πολύ όμορφη στιγμή στην πορεία του, όμως δεν είναι πάντα έτσι. «Όταν ζεις όμορφες στιγμές στο θέατρο, μεταμορφώνεσαι, γίνεσαι παιδί. Στις δύσκολες στιγμές, πρέπει να έχεις μεγάλο ψυχικό σθένος. Είναι η πιο δύσκολη δουλειά που έχω κάνει - και έχω κάνει πολλές χειρωνακτικές. Η έμπνευση, πάντως βρίσκεται σε δύσβατα μονοπάτια». Ο Αλέκος Συσσοβίτης θέλει να κάνει ουσιαστικές καλλιτεχνικές επιλογές μια ελευθερία που του δίνει ο πολυχώρος που διατηρεί.«Είμαι συνιδιοκτήτης του πολυχώρου "Φάουστ" και ξενυχτάω ακόμη. Η δημιουργία του χώρου έγινε για να μπορώ να έχω ...

Δείτε επίσης

Ο Mente Fuerte είναι από τα καλά παιδιά του χώρου της τραπ. Τουλάχιστον έτσι λένε όλοι όσοι έχουν γνωρίσει τον Γιώργο όπως είναι το πραγματικό όνομά του...

gossip-tv

Διαμαρτυρίες και για το σενάριο με τόσους φόνους στη Γη της ελιάς στα τελευταία επεισόδια είχαμε χθες από τους χρήστες του Twitter.

gossip-tv

Η Τζούλια Κόλλια διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα. Δείτε την ανάρτηση που έκανε η ίδια.

gossip-tv

Ο Αλέκος Συσσοβίτης φέτος είναι ιδιαίτερα ενεργός τηλεοπτικά αενώ και στο θέατρο παίζει σε μία από τις καλύτερες παραστάσεις της σεζόν, στο θέατρο Αθηνά.

gossip-tv

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στη γενέτειρα πόλη του, τα Καλάβρυτα, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, στις 12.30, στον καθεδρικό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

flash

Σοκάρει η αποκάλυψη του Βαγγέλη Αλεξανδρή μιας πολύ προσωπικής ιστορίας που βίωσε στον ευρύτερο φιλικό του κύκλο.

gossip-tv

«Happy birthday sweet Marilyn», έγραψε ένας fan της κατάξανθης πια Καλομοίρας που έγινε 38 ετών.

gossip-tv

Η Ναταλία Γερμανού μάς έχει συνηθίσει να παίρνει συχνά θέση δημόσια για κοινωνικά - και όχι μόνο - ζητήματα που προκύπτουν στην επικαιρότητα..

zappit