Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Μετά τα 40 πέρασα κρίση ηλικίας»

«Ναι, εκεί μετά τα 40. Όλα τα έπαθα. Πού πάω, τι κάνω, παιδί, συντροφικότητα, τέλμα υπαρξιακό, καλλιτεχνικό μπλοκάρισμα κ.ο.κ. Αλλά με τον καιρό κατάλαβα πως τα περισσότερα ήταν επίκτητα και εν τέλει όχι τόσο αληθινά. Νομίζω η κρίση ηλικίας για εμάς τους άνδρες είναι πιο πολύ κρίση “ταυτότητας”». Αισθάνεστε ότι για χάρη της δουλειάς έχετε αφήσει πιο πίσω τη ζωή σας;«Θεωρητικά ναι, θα μπορούσε να ισχύει αυτό. Όμως στη δική μου περίπτωση αυτό που κάνω δεν είναι δουλειά, με τη συνηθισμένη ορολογία της λέξης. Είναι τρόπος ζωής, είναι ...

Δείτε επίσης

Ο Mente Fuerte είναι από τα καλά παιδιά του χώρου της τραπ. Τουλάχιστον έτσι λένε όλοι όσοι έχουν γνωρίσει τον Γιώργο όπως είναι το πραγματικό όνομά του...

gossip-tv

Διαμαρτυρίες και για το σενάριο με τόσους φόνους στη Γη της ελιάς στα τελευταία επεισόδια είχαμε χθες από τους χρήστες του Twitter.

gossip-tv

Η Τζούλια Κόλλια διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα. Δείτε την ανάρτηση που έκανε η ίδια.

gossip-tv

Ο Αλέκος Συσσοβίτης φέτος είναι ιδιαίτερα ενεργός τηλεοπτικά αενώ και στο θέατρο παίζει σε μία από τις καλύτερες παραστάσεις της σεζόν, στο θέατρο Αθηνά.

gossip-tv

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στη γενέτειρα πόλη του, τα Καλάβρυτα, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, στις 12.30, στον καθεδρικό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

flash

Σοκάρει η αποκάλυψη του Βαγγέλη Αλεξανδρή μιας πολύ προσωπικής ιστορίας που βίωσε στον ευρύτερο φιλικό του κύκλο.

gossip-tv

«Happy birthday sweet Marilyn», έγραψε ένας fan της κατάξανθης πια Καλομοίρας που έγινε 38 ετών.

gossip-tv

«Για πρώτη φορά στην ιστορία του Survivor δεν θα ολοκληρωθεί το αγώνισμα. Ο λόγος είναι πως θα υπάρξουν μικροτραυματισμοί σε όλους τους παίκτες. Είναι τέτοια η ένταση στο αγώνισμα, που ο ένας παίκτης έρχεται τόσο κοντά στον αντίπαλο και προσπαθεί να τον διώξει έξω από την επιπλέουσα επιφάνεια».

flash