Το ξενοδοχείο «φάντασμα» της Κηφισιάς που μπορείς να κάνεις ακόμα κράτηση (video)

Ένα ξενοδοχείο που κάποτε έσφυζε από ζωή. Σε αυτό είχαν φιλοξενηθεί μεγάλες προσωπικότητες και υψηλοί καλεσμένοι της έτσι κι αλλιώς υψηλής κοινωνίας της ευρύτερης περιοχής της Κηφισιάς, Κεφαλαρίου και Εκάλης. Γενικά η περιοχή της Κηφισιάς ακόμα και σήμερα φιλοξενεί μερικά από τα πιο διάσημα και ιστορικά ξενοδοχεία της Αττικής γνωστά για την εξαιρετική τους αρχιτεκτονική και παροιμιώδη πολυτέλεια τους.Το ξενοδοχείο Grand Chalet είχε ένα άδοξο και πολύ θλιβερό τέλος αφού έσβησε ουσιαστικά μετά από τον μυστηριώδη και ανεξιχνίαστο μέχρι και σήμερα θάνατο του ιδιοκτήτη του, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του 4 ημέρες μετά την δολοφονία του με 3 σφαίρες στο ...

Δείτε επίσης

Το ταξίδι του Happy Traveller στην Κεντρική Αμερική συνεχίζεται το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου. Ο Ευτύχης βάζει στη "βαλίτσα των ταξιδιωτικών του εμπειριών" άλλες δύο χώρες, το Ελ Σαλβαδόρ και την Ονδούρα.

skai

Στην ετήσια λίστα με τους ξεχωριστούς προορισμούς του κόσμου για το 2021, συμπεριλαμβάνονται η Νάξος και η Σίφνος, σύμφωνα με το ταξιδιωτικό περιοδικό της Ελβετίας Imagine Magazin.      

skai

Κι όμως! Τα περισσότερα "χτυπήματα" για τον μέσο Βρετανό, στην μηχανή αναζήτησης της Google αφορούν την Ελλάδα.

skai

Και ποιος δε γνωρίζει για την ξακουστή και μαγευτική παραλία τ&omi

skai

Από τις 04:00 τα ξημερώματα της Τρίτης μπήκαν σε ισχύ τα νέα ταξιδιωτικά μέτρα της βρετανικής κυβέρνησης και φαίνεται πως δυσκολεύουν τόσο τους ταξιδιώτες όσο και τις αεροπορικές εταιρείες.Πλέον λοιπόν, όσοι είναι άνω των 12 ετών και θέλουν να έρθουν στο Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει όχι μόνο να υποδείξουν αρνητικό τεστ κατά την άφιξή τους, αλλά να υποβληθούν και σε PCR τεστ μέχρι τη δεύτερη ημέρα της παραμονής τους στη χώρα.

skai

Λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα, το Τravel Inspiration μας ταξιδεύει στο Σαρωνικό κόλπο, βρίσκεται το ηφαίστειο των Μεθάνων, το οποίο ανήκει στο ηφαιστειακό τόξο του νότιου Αιγαίου, έχοντας έντονη ηφαιστειακή δραστηριότητα μεταξύ της περιόδου 276 έως 239 π.Χ. 

skai

Οι λίμνες Ζερέλια βρίσκονται λίγα χιλιόμετρα έξω από τον Βόλο, πολύ κοντά στην πόλη του Αλμυρού και ξεχωρίζουν καθώς είναι ολοστρόγγυλες.

news247

Σαν Έλληνες έχουμε την τάση υπερβάλλοντας πολλές φορές να λέμε για πολλά από τα αξιοθέατα που συναντάμε στην χώρα μας ότι παρόμοια τους δεν θα συναντήσεις πουθενά αλλού σε ολόκληρο τον κόσμο.

skai