Πεθάνε ο Σταμάτης Κόκοτας

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα ο Σταμάτης Κόκοτας, μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του. Ο γνωστός τραγουδιστής νοσηλευόταν στο Ασκληπειό Βούλας εδώ και λίγες μέρες μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε.Ο Σταμάτης Κόκοτας ήταν γεννημένος στην Αθήνα στις 23 Μαρτίου 1937.Ήταν ένας από τους πιο γνωστούς και ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς του, με μεγάλη δισκογραφική παρουσία κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1960 και 1970, οπότε και συνεργάστηκε με ορισμένους από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες της εποχής.Τραγούδια που ερμήνευσε, όπως τα «Γιε μου», «Πες πως μ’ αντάμωσες», «Δεν το μπορείς», «Όνειρο απατηλό», «Στου προφήτη Ηλία» και πολλά ακόμα, ...

Δείτε επίσης

Η Ακαδημία Ελληνικών βραβείων Τέχνης βράβευσε τον σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή ως ελληνική προσωπικότητα της χρονιάς, με το διεθνές βραβείο «Ιωάννης Καποδίστριας»

protothema

Ο «γνωστός-άγνωστος» καλλιτέχνης επιβεβαίωσε εμμέσως ότι είναι δική του η τοιχογραφία με το κορίτσι που κάνει κατακόρυφο μέσα στα χαλάσματα.

kosmodromio

Το 1927 art space παρουσιάζει σήμερα το θεατρικό έργο «Ιστορία Ερωτα και Ποδοσφαίρου» του Ιταλού συγγραφέα Μικέλε Σαντέραμο, σε μορφή θεατρικής ανάγνωσης, παρουσία του συγγραφέα.

kosmodromio

Ο Τζέρι Λι Λιούις, θρύλος της ροκ εν ρολ μουσικής, πέθανε σε ηλικία 87 ετών.

kosmodromio

Ο ατζέντης του συγγραφέα αρνήθηκε να πει αν ο 75χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται πάνω από δύο μήνες αφού δέχτηκε επίθεση στη Νέα Υόρκη.

kosmodromio

Έργα τέχνης ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική τους αλλά και τις ιστορίες που διηγούνται

protothema

Σκοπός να έρθουν οι ενδιαφερόμενοι σε επαφή με τη γνώση της τέχνης του ηθοποιού - Πιθανόν να στελεχώσουν και μελλοντικές παραγωγές, θιάσους και ομάδες - Στις 19 Οκτωβρίου η έναρξη εκπαιδευτικού του προγράμματος

protothema

Βλέποντας κανείς τα ψηφιακά έργα ζωγραφικής του καλλιτέχνη George Redhawk εντυπωσιάζεται. Οι εικόνες στροβιλίζονται με μια δική τους ενέργεια και μοιάζουν ζωντανές. Στους πίνακες, το ανθρώπινο δέρμα ρέει όπως το νερό και η άμμος, στερεά γίνονται υγρά, και τα όρια μεταξύ των αντικειμένων είναι θολά.

tilestwra