Ανησυχία για ελλείψεις iPhone Pro μετά την «ανταρσία» εργατών στην Κίνα

Kατά σχεδόν 6 εκατομμύρια μονάδες υπολείπεται η Apple έναντι του στόχου παραγωγής της για τα μοντέλα iPhone 14 Pro , σύμφωνα με το Bloomberg, με τη μετοχή της εταιρείας να «πέφτει» κατά 1,87%Αυτό συμβαίνει καθότι οι εργαζόμενοι στο μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής iPhone στον κόσμο, στο Τσενγκσόου της Κίνας,  εξεγέρθηκαν σε διαμαρτυρίες για καθυστερημένες πληρωμές και κακές συνθήκες διαβίωσης, τις οποίες προκαλούν οι αυστηροί περιορισμοί κατά του Covid στην Κίνα.Λόγω ανησυχίας των επενδυτών η τιμή της μετοχής της Apple μειώθηκε κατά 1,4%, μεταδίδει το Reuters το απόγευμα της Δευτέρας.Σύμφωνα με το Bloomberg, το ακριβές μέγεθος του ελλείμματος παραμένει ακόμη ασαφές και ...

Δείτε επίσης

Ένα καλλιτεχνικό βίντεο-ωδή στα μεγάλα δάση της Βρετάνης, στη Γαλλία, θα σας ενθουσιάσει… δάσος Βρετανή

zougla

Mama Cax: Το γνωστό μοντέλο με καταγωγή από την Αϊτή ήταν ένθερμη υποστηρίκτρια των ατόμων με αναπηρία.

flash

Ο γίγαντας του Διαδικτύου παρουσίασε διαφήμιση στην οποία το Bard παρουσιάζεται ως παντογνώστης. Όμως κάτι δεν πάει καλά με τις απαντήσεις του.

in.gr

Η Κομισιόν πρότεινε τη θέσπιση κανόνων σε μια προσπάθεια να ενθαρρύνει την καινοτομία αλλά και να προστατεύσει τους πολίτες από ενδεχόμενη κατάχτηση της τεχνολογίας.

in.gr

Η COSMOTE στηρίζει τους συνδρομητές της που επικοινωνούν με τους δικούς τους ανθρώπους στις περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας που επλήγησαν από τον σεισμό Η COSMOTE στηρίζει τους συνδρομητές της...

tromaktiko

Κατά κανόνα, όσο πιο γρήγορα κινείται ένα η EV και όσο χαμηλότερη είναι η θερμοκρασία, τόσο μικρότερη είναι η απόσταση που μπορεί να διανύσει.

in.gr

Chatbot βασισμένο σε τεχνολογία της OpenAI απαντά σε ερωτήσεις συνδυάζοντας διαφορετικές πηγές πληροφοριών, δίνει περιλήψεις ιστοσελίδων και συντάσσει email. Η Google ίσως έχει λόγο να ανησυχεί.

in.gr

Πρόσκληση καινοτομίας προς όλες τις νεοφυείς επιχειρήσεις, μέσα από το πρόγραμμα Microsoft for Startups

newsbomb