Έλον Μασκ: Η Tesla χάνει δισεκατομμύρια, πασχίζει να μην χρεοκοπήσει

Τα ολοκαίνουργια εργοστάσια της Tesla στο Βερολίνο και το Τέξας «χάνουν δισεκατομμύρια δολάρια» καθώς η έλλειψη εξαρτημάτων εμποδίζει την αύξηση της παραγωγής, παραδέχτηκε ο Έλον Μασκ. Κύριο μέλημα της εταιρείας είναι πλέον «να μην χρεοκοπήσει», είπε.«Και τα δύο εργοστάσια στο Βερολίνο και το Όστιν είναιο σαν γιγάντιοι κλίβανοι που καίνε λεφτά. Εντάξει; Είναι σαν γιγάντιο βουητό, ο θόρυβος του χρήματος να καίγεται» είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla σε συνέντευξή του στο Τesla Owners of Silicon Valley, κλαμπ που αναγνωρίζει επίσημα η εταιρεία.Διαβάστε επίσης: Ποιος κατασκευαστής προβλέπεται να προσπεράσει την Tesla στην ηλεκτροκίνησηΗ συνέντευξη βιντεοσκοπήθηκε στις 31 Μαΐου και χωρίστηκε σε ...

Δείτε επίσης

Eμφύτευμα: Η νέα καινοτόμα αναλγητική συσκευή έχει ως στόχο να αποτελέσει μια εναλλακτική λύση στα οπιοπειδή και στα άλλα άκρως εθιστικά φάρμακα κατά των πόνων.

flash

Με κάθε επισημότητα η Snap ανακοίνωσε πως έρχεται το πρώτο συνδρομητικό πακέτο του Snapchat, το οποίο ωστόσο θα είναι προαιρετικό.

sdna

To Double Dragon αποτέλεσε την αρχή και την βάση για τους gamers που τους άρεσε αυτό το είδος παιχνιδιού.

newsbomb

Η Εσθονία, η Λετονία και η Λιθουανία, χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης που εντάχθηκαν στην ΕΕ πριν από 17 χρόνια, εξαρτώνται ακόμα και σήμερα από εισαγωγές ρωσικής ηλεκτρικής ενέργειας.

in.gr

Το σύστημα που θα εγκατασταθεί στο Λαύριο, κόστους 33 εκατ. ευρώ, θα προσφέρει υπολογιστική ισχύ 20 petaflops,

in.gr

Focus Bari: Αυξάνεται συνεχώς το ποσοστό των μεσηλίκων και ηλικιωμένων Ελλήνων που δηλώνουν χρήστες του Ίντερνετ.

flash

Ερευνητές στις ΗΠΑ έφτιαξαν το πρώτο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης το οποίο προβλέπει την εγκληματικότητα σε μια περιοχή κατά 90%! Οι ερευνητές του

magnesianews

Εως το 2032 η περιαγωγή στην Ευρωπαϊκή Ένωση.  Τι προβλέπουν οι νέοι κανόνες για τους ταξιδιώτες στην Ευρώπη.

news247