Η Alexa θα μπορεί να μιλά με τη φωνή σας -ή της γιαγιάς που χάσατε στην πανδημία

Η Amazon σχεδιάζει να δώσει στην Alexa την ικανότητα να μιμείται οποιαδήποτε ανθρώπινη φωνή, δηλώνει στέλεχος της εταιρείας, σύμφωνα με τον οποίο η ψηφιακή βοηθός θα μπορεί να κρατά ζωντανές τις αναμνήσεις αγαπημένων… νεκρών.Ο γίγαντας του διαδικτυακού εμπορίου αναπτύσσει τεχνολογία που θα επιτρέπει στην Alexa να μιμείται οποιοδήποτε πρόσωπο που ακούει για λιγότερο από ένα λεπτό, δήλωσε ο Ρόχιτ Πρασάντ, αντιπρόεδρος της Amazon, μιλώντας σε συνέδριο που πραγματοποίησε η εταιρεία στο Λας Βέγκας την Τετάρτη.Στόχος είναι να «κρατήσει ζωντανές τις αναμνήσεις», δεδομένου ότι «τόσοι πολλοί από εμάς χάσαμε κάποιον που αγαπούσαμε» στη διάρκεια της πανδημίας, είπε.Δεν διευκρίνισε πάντως πότε αναμένεται ...

Δείτε επίσης

Eμφύτευμα: Η νέα καινοτόμα αναλγητική συσκευή έχει ως στόχο να αποτελέσει μια εναλλακτική λύση στα οπιοπειδή και στα άλλα άκρως εθιστικά φάρμακα κατά των πόνων.

flash

Με κάθε επισημότητα η Snap ανακοίνωσε πως έρχεται το πρώτο συνδρομητικό πακέτο του Snapchat, το οποίο ωστόσο θα είναι προαιρετικό.

sdna

To Double Dragon αποτέλεσε την αρχή και την βάση για τους gamers που τους άρεσε αυτό το είδος παιχνιδιού.

newsbomb

Η Εσθονία, η Λετονία και η Λιθουανία, χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης που εντάχθηκαν στην ΕΕ πριν από 17 χρόνια, εξαρτώνται ακόμα και σήμερα από εισαγωγές ρωσικής ηλεκτρικής ενέργειας.

in.gr

Το σύστημα που θα εγκατασταθεί στο Λαύριο, κόστους 33 εκατ. ευρώ, θα προσφέρει υπολογιστική ισχύ 20 petaflops,

in.gr

Focus Bari: Αυξάνεται συνεχώς το ποσοστό των μεσηλίκων και ηλικιωμένων Ελλήνων που δηλώνουν χρήστες του Ίντερνετ.

flash

Ερευνητές στις ΗΠΑ έφτιαξαν το πρώτο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης το οποίο προβλέπει την εγκληματικότητα σε μια περιοχή κατά 90%! Οι ερευνητές του

magnesianews

Εως το 2032 η περιαγωγή στην Ευρωπαϊκή Ένωση.  Τι προβλέπουν οι νέοι κανόνες για τους ταξιδιώτες στην Ευρώπη.

news247