Η Ford καινοτομεί με κυλινδρικούς αερόσακους που εμφανίζονται... εξ ουρανού (photos)

Η Ford προχώρησε στην κατοχύρωση πατέντας που θέλει την τοποθέτηση αερόσακων στην οροφή του οχήματος για επιπλέον προστασία. Δείτε πως λειτουργούν και πως συνδέονται με την αυτόνομη οδήγηση. Η Ford καινοτομεί και υιοθετεί μία πρωτοποριακή ιδέα, όσον αφορά στην καμπίνα των μελλοντικών της οχημάτων, η οποία θέλει τους αερόσακους να βρίσκονται στην οροφή τους. Η αίτηση για το πατεντάρισμα της εν λόγω ιδέας έγινε στο Γραφείο Ευρεσιτεχνιών των ΗΠΑ, στις 7 Απριλίου 2021, αλλά δημοσιεύτηκε στις 13 Οκτωβρίου 2022. Σύμφωνα με τα σχέδια που βγήκαν στο φως, εμφανίζονται σημεία στα οποία εδράζονται οι αερόσακοι σε κυκλική μορφή, αν και η έννοια «αερόσακος» ...

Δείτε επίσης

Ένα καλλιτεχνικό βίντεο-ωδή στα μεγάλα δάση της Βρετάνης, στη Γαλλία, θα σας ενθουσιάσει… δάσος Βρετανή

zougla

Mama Cax: Το γνωστό μοντέλο με καταγωγή από την Αϊτή ήταν ένθερμη υποστηρίκτρια των ατόμων με αναπηρία.

flash

Ο γίγαντας του Διαδικτύου παρουσίασε διαφήμιση στην οποία το Bard παρουσιάζεται ως παντογνώστης. Όμως κάτι δεν πάει καλά με τις απαντήσεις του.

in.gr

Η Κομισιόν πρότεινε τη θέσπιση κανόνων σε μια προσπάθεια να ενθαρρύνει την καινοτομία αλλά και να προστατεύσει τους πολίτες από ενδεχόμενη κατάχτηση της τεχνολογίας.

in.gr

Η COSMOTE στηρίζει τους συνδρομητές της που επικοινωνούν με τους δικούς τους ανθρώπους στις περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας που επλήγησαν από τον σεισμό Η COSMOTE στηρίζει τους συνδρομητές της...

tromaktiko

Κατά κανόνα, όσο πιο γρήγορα κινείται ένα η EV και όσο χαμηλότερη είναι η θερμοκρασία, τόσο μικρότερη είναι η απόσταση που μπορεί να διανύσει.

in.gr

Chatbot βασισμένο σε τεχνολογία της OpenAI απαντά σε ερωτήσεις συνδυάζοντας διαφορετικές πηγές πληροφοριών, δίνει περιλήψεις ιστοσελίδων και συντάσσει email. Η Google ίσως έχει λόγο να ανησυχεί.

in.gr

Πρόσκληση καινοτομίας προς όλες τις νεοφυείς επιχειρήσεις, μέσα από το πρόγραμμα Microsoft for Startups

newsbomb